Sayfa 234/582 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Yaklaşık 4 hafta önce günlük 250-300 milyon lot ortalama ile dibi 28.2 civarında olan haftalık yeşil uzun mum dikmiş idi haftalık hacim 1 milyar lot üzerine çıkmıştı. Geçen hafta harala gürele arasında 28 seviyesi özellikle kısa trader olanların stoploss seviyesi idi ve ne tesadüfse 28 altına hızlı iniş ile bazı stoplar patlatıldı ve aynı gün 28.98 kapanış ile dipten yaklaşık 1.5 TL yukarı tepti. Bugünkü hareket geçen hafta yaşadığımızın öncesinde dikkat çektiğimiz ayı tuzağı olma olasılığını son derece artırıyor ki bunun teyidini haftayı 30.2 seviyesi üstünde kapadığımızda almış oluruz Allah izin verirse

2.  Alıntı Originally Posted by James Yazıyı Oku
    Merhabalar.
    Başka bir bankadaki ereğli lotlarımı talimatla virman yaptırmayı düşünüyorum ama virman yapcağım bankaya geçtiğinde (virman yapacağım hesapta da ereğli lotlarım var) oradaki maliyetimi nasıl etkiliyor ya da etkiliyor mu? Yoksa aynı maliyetle mi devam ediyor? Daha önce böyle bir işlem yapmadığım için pek bilgim yok. Zaman ayırıp cevaplayabilirseniz sevinirm.
    Güzel soru, bugün ben de aynı işlemi yaptırıyorum hiç bunu düşünmemiştim, hoş ben ayrıca Excel tutuyorum... Her alımı yazıyorum, çok önemli değil de yine de karışssın istemem rakamlar. Öğrenirseniz paylaşırsanız sevinirim, temsilciyi 5 sefer aradım dönmedi, artık acelesi yok diye bıraktım.

Bu arada şimdi hatırladım, ben daha önce İş Bankasın'dan İş YAtırıma yapmıştım, şimdi garantiden İş bankasına yapacağım. İş YAtırım'a yaptığımda maliyetler doğru gelmişti, sistem hesaplamış doğru rakamı yansıtıyordu, bir sorun olmamıştı.

3. Dün 10 kişiye gözaltı yaptılar, borsa yüzünden, bugün halkbank haberi geldi, dava net değil ama azda olsa olumlu. bugün uyanan dünkü tutuklamalardan korkarak sattı, bankalar tavan oldu. Borsa, kim kime opelcorsa.

4. Hiç ciddiye almamıştım spekden dolayı da tavana giderse ....

5.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Dediydik demeyi hiç sevmem ama sanirim ayı tuzağına aman dikkat dediydik
    düşmesini bekleyen çok adam var.

6. tavan kaparsa iyi olur , benim maliyet yüksek Sabah robotu bir kandıralım dedik, maliyet fırladı!

7. ABD'de baya yeşillenmiş...

8.  Alıntı Originally Posted by James Yazıyı Oku
    Merhabalar.
    Başka bir bankadaki ereğli lotlarımı talimatla virman yaptırmayı düşünüyorum ama virman yapcağım bankaya geçtiğinde (virman yapacağım hesapta da ereğli lotlarım var) oradaki maliyetimi nasıl etkiliyor ya da etkiliyor mu? Yoksa aynı maliyetle mi devam ediyor? Daha önce böyle bir işlem yapmadığım için pek bilgim yok. Zaman ayırıp cevaplayabilirseniz sevinirm.
    Kurumlar arası hisse senedi virmanı maliyetinizi etkilemez. Sadece hisse senedini karşıya gönderecek kurum bu işlemden komisyon alıyor, o da kurumuna göre değişiyor. Yaklaşık iki sene kadar önce THYAO hissemi bir bankadan başka bankaya virman yaptırmıştım. Banka 37,5 TL mi ne işlem komisyonu almıştı sadece.

Sayfa 234/582 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •