Acun abide bedelliyi bile bile neden bu kadar ditaşk alıyor acaba.Varmıdır bi bildiği)
Originally Posted by GP Acun abide bedelliyi bile bile neden bu kadar ditaşk alıyor acaba.Varmıdır bi bildiği) Bende tam anlamadım o kısmını… Bedelli sürecinde veya sonrasıda yapabilirdı bu işi
Originally Posted by wasaban Bende tam anlamadım o kısmını… Bedelli sürecinde veya sonrasıda yapabilirdı bu işi Vardır onun bi bildiği muhakkak ki🧿
Ne şirketler hangi fiyatlarda işlem görüyor AQ… Bu neyin peşinde
Originally Posted by wasaban Ne şirketler hangi fiyatlarda işlem görüyor AQ… Bu neyin peşinde sasa hektaş aksen alarko durmak yok yola devam diyor.. trcas ın kılkuyruk tahtacısı süründürmeye devam diyor.
Originally Posted by bigdata sasa hektaş aksen alarko durmak yok yola devam diyor.. trcas ın kılkuyruk tahtacısı süründürmeye devam diyor. Satıcı yok mirim satıcı) Wasabanla benim işlemleri çıkar. Sıfıra sıfır günlük)
Originally Posted by GP Satıcı yok mirim satıcı) Wasabanla benim işlemleri çıkar. Sıfıra sıfır günlük) sabah ben baya bir sattım demek dişini kovuğuna girmiyor benim sattıklarım
Originally Posted by bigdata sabah ben baya bir sattım demek dişini kovuğuna girmiyor benim sattıklarım 15.50 üstü kapanış isteyip satmakta ilginç yani)
Forum Rules
Yer İmleri