Sayfa 745/1001 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Zaten çoğu Migros'un otoparkı var. Sadece oralara kursa bile yeter. İnsanlar şarj dolsun diye fazladan zaman da geçirmiş olur marketlerde.

Yenilenebilir Türk şirketler için zorunluluk bence artık. En büyük gider kalemi ve ya kendi tesislerine panel vs. kurarak, ya da başka yerde o işe girerek maliyeti azaltmak veya kendilerini hedge etmek zorundalar.
    evlerin garajlarına bile kuruyorlar. bende benim garaja kurdurmak için zorlu enerji ile görüştüm, gayet mantıklı geldi. Ufak bir eksiğim kaldı, elektrikli araç
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Dün tanıdıgım hiç borsayla alakası olmayan birisi hesap açıp sasa almış...

Şu kadar kazandım diyordu...

Herkesi sasa ya yığıyorlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evlerin garajlarına bile kuruyorlar. bende benim garaja kurdurmak için zorlu enerji ile görüştüm, gayet mantıklı geldi. Ufak bir eksiğim kaldı, elektrikli araç
    YEOTK de o işi mi yapıyordu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Herkese günaydın, teminat oranlarıyla oynamayan kurum tavsiyeniz var mıdır? (güncel çalıştığım kurumlar benim hesabıma karışmasalar da ek bir kurum ihtiyacı doğdu)
    ben sankodayım. Hiç değiştirmedi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ben sankodayım. Hiç değiştirmedi
    Teşekkürler..

6.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    YEOTK de o işi mi yapıyordu?
    yeotk yı bilmiyorum.benim yaşadığım bölgede dağıtım işi zorlu enerjide olduğu için sormuştum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. böyle günlerde big shortu özlüyorum, pozunu yazdıkça yazardı iki viop muhabbeti dönüyordu topicte.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

8. birisi de çıkıp demiyor ki aga bu viop neden gitmiyor..
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Sayfa 745/1001 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •