Sinirlerini sağlam tutan kazanacak
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
2024 mart 45 tl
Diğer rakamlar neydi hatırlamıyorum ama 2028’de 120 tl civarı oluyor ve yaptığım bu berbat simülasyonda elimde toplam 100 bin lot oluyor ve hisse değeri bugünden yaklaşık 10 kat tl bazında artmış oluyor. Başkasını bilmem ama bu ve benzer bir senaryo beni tatmin eder!
2028 temettü miktarı da 17 tl.
Bir başkası Sasa alır 50 kat tl bazında kazanır, hala şans var, 3 dk nızı almaz 😃
Ama bugün acı bir reçete var o bariz…YTD
Arabayı sattım bugün. Bir kısmı ile ereğl aldım. Seneye maaşım kadar pasif gelir hazır. Kafam öyle rahatladı ki anlatamam.
Yatırımcılara selam olsun.
Bu işin en ideal olanı büyüme hisselerinde para yapıp öyle ereğliye park etmektir
Bunu yaparken de asla tek başına ereğli ya da başka bir hisseyi tek hisse yapmamaktır
Geçen gün sayın Müzikal ereğli forumunda ereğli dahi olsa neden tek hisse yapılmaması gerektiğini çok güzel açıkladı
Herşeyden öte burası Türkiye
Burada yumurtalar asla tek sepete konulmaz
Tek sepetin piyasa riskinden ari birde kendisine has riskleri mevcut
Unutulmamalı bizim ülkemiz göz yüzünde siyah kuğuların cirit attığı bir ülke
Benim felsefem en az 3 dilimde 5 tane temettü veren ve büyüyen şirketten sepet yapmak
Bu vesileyle hem büyüme hem temettü hem enflasyondan korunma hemde tek şirketin tüm risklerine maruz kalmak gibi bir çok riski bertaraf edebiliyorum
Aldığım temettüler ile de hem bileşik getiri adına hisselerimi arttırıyor hemde yüksek standartta geçimimi sağlıyorum
Bu stratejinin verdiği konfor ve rahatlığı hiç bir şeye değişmem
Az insan çok huzur
Yer İmleri