Sayfa 244/582 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bu şirketlerin bir kaç yıl değil ama bir kaç 10 yıl geleceği satın almaları şuan ki yatırımcılar için iyi, ileriki dönemlerde kötü olacak. borsanın değişmez kuralı, beklenti gerçekleştiğinde satış başlar. Asuzuyu güzel yerde yakalan oldu, 380 lirayı gördü, 300-350 de 600 olacak dediler, bu yakalayanlar dedi. sonra 198 rakamına geldi. şimdi bu senet 600 mü olacak yoksa 100 lira geri mi gelecek. Bunlar borsanın içinde kabul gören olaylar ama bir temettü olayında kabul görmez.
    Abi canımı sıkan bixi bu kadar degersizlestirmeleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Sinirlerini sağlam tutan kazanacak

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. 2024 mart 45 tl
    Diğer rakamlar neydi hatırlamıyorum ama 2028’de 120 tl civarı oluyor ve yaptığım bu berbat simülasyonda elimde toplam 100 bin lot oluyor ve hisse değeri bugünden yaklaşık 10 kat tl bazında artmış oluyor. Başkasını bilmem ama bu ve benzer bir senaryo beni tatmin eder!

2028 temettü miktarı da 17 tl.

Bir başkası Sasa alır 50 kat tl bazında kazanır, hala şans var, 3 dk nızı almaz 😃

Ama bugün acı bir reçete var o bariz…YTD

4. Arabayı sattım bugün. Bir kısmı ile ereğl aldım. Seneye maaşım kadar pasif gelir hazır. Kafam öyle rahatladı ki anlatamam.

Yatırımcılara selam olsun.

5. Bu işin en ideal olanı büyüme hisselerinde para yapıp öyle ereğliye park etmektir
    Bunu yaparken de asla tek başına ereğli ya da başka bir hisseyi tek hisse yapmamaktır
    Geçen gün sayın Müzikal ereğli forumunda ereğli dahi olsa neden tek hisse yapılmaması gerektiğini çok güzel açıkladı
    Herşeyden öte burası Türkiye
    Burada yumurtalar asla tek sepete konulmaz
    Tek sepetin piyasa riskinden ari birde kendisine has riskleri mevcut
    Unutulmamalı bizim ülkemiz göz yüzünde siyah kuğuların cirit attığı bir ülke
    Benim felsefem en az 3 dilimde 5 tane temettü veren ve büyüyen şirketten sepet yapmak
    Bu vesileyle hem büyüme hem temettü hem enflasyondan korunma hemde tek şirketin tüm risklerine maruz kalmak gibi bir çok riski bertaraf edebiliyorum
    Aldığım temettüler ile de hem bileşik getiri adına hisselerimi arttırıyor hemde yüksek standartta geçimimi sağlıyorum
    Bu stratejinin verdiği konfor ve rahatlığı hiç bir şeye değişmem
    Az insan çok huzur

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    2024 mart 45 tl
    Diğer rakamlar neydi hatırlamıyorum ama 2028’de 120 tl civarı oluyor ve yaptığım bu berbat simülasyonda elimde toplam 100 bin lot oluyor ve hisse değeri bugünden yaklaşık 10 kat tl bazında artmış oluyor. Başkasını bilmem ama bu ve benzer bir senaryo beni tatmin eder!

2028 temettü miktarı da 17 tl.

Bir başkası Sasa alır 50 kat tl bazında kazanır, hala şans var, 3 dk nızı almaz 😃

Ama bugün acı bir reçete var o bariz…YTD
    Fedoramca en iyisi dolar hesabı yapmak, hatta doların bile kendi içinde enflasyonu var da yine de en sağlıklısı.
    TL. hesap çok yanıltır.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Vtuncee Yazıyı Oku
    Arabayı sattım bugün. Bir kısmı ile ereğl aldım. Seneye maaşım kadar pasif gelir hazır. Kafam öyle rahatladı ki anlatamam.

Yatırımcılara selam olsun.
    Hayırlı olsun.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Fedoramca en iyisi dolar hesabı yapmak, hatta doların bile kendi içinde enflasyonu var da yine de en sağlıklısı.
    TL. hesap çok yanıltır.
    En doğrusu ama doları tahmin edemiyorum

Sayfa 244/582 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •