Sayfa 762/1001 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by presci Yazıyı Oku
    Bulut kardeş şişede 38 formasyon hedefimiz yokmuydu

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

30 üzeri kapanışlarda bu formasyon çalışıcak
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. APS tutarları ve hacimlere bakınca;

-GUBRF'de APS var hacim yok,

- PETKM, EKGYO, SASA bugün hacim olarak dikkat çekici olmuş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bugün gerçekleşen açığa satış işlemlerinde artış olmaya başlamış, En çok açık yapılan 1.1 mlyr tl hacimle THYAO olmuş, fiyat yükseldikçe açık artar açık arttıkça fiyat yükselir döngüsüne mi giriyoruz yoksa gene!

4. Almanya elektrik fiyatları düşmüş, bir gariplik var.

https://tradingeconomics.com/commodities

5. Fransa elektirk fiyatları normalleşmeden hala uzak.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ne demiş çin dolaylarından dostum Lao TZU erenleri , '' Tırtılın son dediğine , dünyanın geri kalanı kelebek der. ''

bekir ağa :
    pala , ticareti öğrenmişsin istanbul'da
    pala : burda konserveyi bedava vermiyorlar ağa , bak biz de kaburga dolması yiyoruz

bekir ağa & pala : nahanahanahahahahahhana ııııığahağğ ahahahanananahahğğahahh ( karşılıklı hayvani gülüşmeler eşliğinde ) , kaburgayı yemeye devammm
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ne demiş çin dolaylarından dostum Lao TZU erenleri , '' Tırtılın son dediğine , dünyanın geri kalanı kelebek der. ''

bekir ağa :
    pala , ticareti öğrenmişsin istanbul'da
    pala : burda konserveyi bedava vermiyorlar ağa , bak biz de kaburga dolması yiyoruz

bekir ağa & pala : nahanahanahahahahahhana ııııığahağğ ahahahanananahahğğahahh ( karşılıklı hayvani gülüşmeler eşliğinde )
    Bağışlamam.
    Affetmem.
    Hatırlamam.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    la bi dönem 2000 yılının 5 ine varmayasaya 2003 2004 falan perşembeleri akşam sekiz gibi sokakta caddede taksi bulamazdın. bizim bi arkadaş park halinde bi taksi görmüş , binmiş gayrettepe daha diyesiye , taksici; abi kurtlar vadisini seyrediyorum kusura bakma götüremem , istersen bekle içerde dizi bitsin götüreyim .... gerçek la bu sallamıyorum
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 762/1001 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •