Almanya elektrik fiyatları düşmüş, bir gariplik var.
https://tradingeconomics.com/commodities
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ne demiş çin dolaylarından dostum Lao TZU erenleri , '' Tırtılın son dediğine , dünyanın geri kalanı kelebek der. ''
bekir ağa : pala , ticareti öğrenmişsin istanbul'da
pala : burda konserveyi bedava vermiyorlar ağa , bak biz de kaburga dolması yiyoruz
bekir ağa & pala : nahanahanahahahahahhana ııııığahağğ ahahahanananahahğğahahh ( karşılıklı hayvani gülüşmeler eşliğinde ) , kaburgayı yemeye devammm
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
la bi dönem 2000 yılının 5 ine varmayasaya 2003 2004 falan perşembeleri akşam sekiz gibi sokakta caddede taksi bulamazdın. bizim bi arkadaş park halinde bi taksi görmüş , binmiş gayrettepe daha diyesiye , taksici; abi kurtlar vadisini seyrediyorum kusura bakma götüremem , istersen bekle içerde dizi bitsin götüreyim .... gerçek la bu sallamıyorum
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri