Sayın Pozitif bu sefer Lunar uyaracak diye hiç bekleme.Saygılarımla.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sayın Pozitif ; 2 yıldan beri bu topikte yazar dururum fırsat buldukça...Kendi adıma al-sat yapan bir yatırımcı değilim...Sayın Bahriyeli ve senin nezdinde dikkatimi çeken şudur..! SATTINIZ HİSSENİZİ ve bizler de sizi tebrik ettik.Hayırlı olsun dedik!Allah tuttuğunuzu,kalbinizden geçenleri gönlünüze göre versin dedik...
Gelelim kıssadan hisseye...Arkadaşım geriye 550 hisse varsa( tam rakamı bilmiyorum) 549 sizin olsun ama halkb yakasından rica etsem düşer misiniz? TEKRAR TEBRİK EDİYOR VE KAZANCINIZ DAİM OLSUN DİLİYORUM.BEN HİSSEME İNANIYORUM, SİZ İNANMIYORSANIZ GÖLGE ETMEYİN LÜTFEN!RİCA EDİYORUM! SAYGI DUYUN O KADAR!YTD
Bakın tekrar diyorum; bu hisseye inancıniz yoksa hissenin YAKASINDAN DÜŞER MİSİNİZ...? GERİYE 550 HİSSE ARASINDAN 549 HİSSE KALDI VE SİZİN OLSUN...YETER Kİ SİZLERİ KAZANAN KİŞİLER OLARAK TEBRİK EDEN BİRİSİ OLARAK RİCA ETSEM HİSSEDAR OLARAK, YATIRIMCI OLARAK GÖLGE ETMESENİZ -SAYGI GÖSTERSENİZ ÇOK ŞEY Mİ İSTERİM SİZLERDEN...YTD
Bankalardan garan var, ykbnk var, akbnk var , albrk var, skbnk var..Kardeşim inanmıyorsan hisse yok değil bak isimlerinide yazdım.YTD
Isctr unutmuşum.Banka hissesi ...Yani alternatif çok...Yeter ki kamu hisselerine yani halkb ve vakbn gölge etme yeter...Kamu bankalarının haricinde çok hisse var.Yok yani belki bilmiyorsunuz diye yazdım.Zorla bu hissede kalıp sıkıntı almayın diye yazdım, hisse çok gidecek yolda çok...YTD
sn ozan bu hisseye inancım yok yakasından da düşmeye niyetim yok
2,5 yıldır taşıdım evet sattım ama fırsat kolluyorum hedef fiyatıma gelirse tekrar almayı düşünüyorum
yalnız burda yapılan dolandıcılığı haykırmaya devam edeceğim bak bugün bile garan bi ara %5 artıya geçtı bunun gözü toprağa bakıyor
yazılarımdan rahatsız oluyorsan okuma yada engelleyebilirsin
ky yi koruma adına bu hissede yıllardır olan biteni haykıracağım herkes bilsin ki bizim gibi çarpılmasınlar
bilmiyordum teskrler Allah razı olsun ne kadar düşüncelisiniz
mesele alıp satmanın dışında bizlere yaşattıkları var üstelik bir kamu bankasının banka gibi davranmaması seni rahatsız etmiyor mu? neden burda ki yatırımcı senelerdir zarar ettiriliyor bunları söyleyince neden rahatsız oluyorsun ?
elimizdekine göre mi konuşalım yani
neden bunları söylemiyorsun
Yer İmleri