Sayfa 884/1195 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Afad : Geçmiş olsun Osmaniye.

Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

Gelişmeleri takip ediyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kişiliksiz.

Karaktersiz.

Diyoruz da.

CHP başındaki birisi ermeni sevici. Birisi pkk sevici. Birisi kadrolu ajan.

Bunlar mı iyi şimdi? Adam bence tutarlı siyasi parti fanatiği değil kendi görüşü için o an kim uygunsa orada siyaset yapuyor. Açılım zamanı balyoz zamanı anti AKP olması ile bugün anti CHP olması tutarlı bana göre.

He keşke AKP de siyaset yapmasa idi.

Onu ona dersen o da sana taş mı yeseydim dicek kim haksız şimdi CHP yi ermeni sevici pkk li ile dolduranlar mı teğmen mi?
    Bencede yaramaz kişi.

Çünkü saydıklarından daha çoğu akp de var.

Ve yapılması gereken Milletvekilliğinden de istifa edip kabuğuna çekilmeliydi.

Ahlak bunu gerektirir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Aması herkes paranın ve mevkinin esiri.

Ahlak,Adalet,Dürüstlük vb kimse aramıyor.

Cukkayı doldur yeter.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Ön yargılı olmamak lazım. Zaman her şeyin ilacı. Kapalı kutuya girmek gerekir bazen. Bu konuda son zamanlarda çok entresan kişiler görüyoruz.
    ÇOK MU İYİ NİYETLİYİM BİLEMEDİM ?Başka mantığı olamaz, insanlar kendini bu kadar ucuza satamaz.
    Belki de benim naturam. Satar mı? Değer mi?

5. Çocuğun özü değişmedi ise. Kendini öbür tarafta ifade edemedi ise. Burada sana saygı duyuyoruz o eski kişileri o eski işleri bıraktık senin de etkin olacak mesajı aldı ise. Ise de ise. Internette sallamak kolay demek istediğim o.

Ama koru körüne güvenelim demiyorum hiç bir şey demiyorum hiç bir şey bilmiyorum dayu at izi it izine karıştı sonumuz hayır olsun.

Akrabası demiş.

Ali Haydar Çelebi şunları yazdı:

Mehmet Ali Çelebi,AKP saflarına katıldı.Çelebi, "Davet ederek şahsımı onurlandıran Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum"dedi

Bizim kanbağımızı taşıyanlar mayasını Ali'den düşüncesini Mustafa Kemal Atatürk'ten alır
    Akraba olarak onunla olan kanbağımızı kabul etmiyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini silmeye çalışan ve Ülkemizin topraklarını peşkeş çeken partiye katılmak hizmet değil,çıkardır,
    AKP'nin bu ülkeye verdiği zararlara onay vermektir.
    Oturacağın o koltukta gözyaşları var
    Katar vatandaşı olarakta görmek isteriz seni."

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ma-586413h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,851
    Ben bazılarını bilirim çevremden çocuk,çolugum vs magdur olmasın diye chp'den üyelik kayıdını sildirenleri bilirim,üstelik bunlar zamanında en ateşli aktif insanlardı,neden yaptınız dediğimde,senin bulgurun kuru diye bana çıkıştılar,yazık ülke insanlarımız ne hale düşmüş korku dağları aşmış,menfaat ön plana çıkmış,peki sonra ne olacak dediğimde,sonrasını düşünürüz diyorlardı,hepsini kayıt altına aldım,madem bu ülkeye doğruluk aşılayacağız önce döneklerden başlanmalı

8. Bir siyasinin parti değiştirmesini anlamam.Seçmen seni o partiden adaysın diye oy veriyor.zaman içinde düşüncelerin değiştiyse istifanı et sonra hangi partiye geçtiysen ilk seçimde ordan aday olacaksan/olabileceksen ol.
    Yasayla bu duruma engel olmalı

Sayfa 884/1195 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •