Afad : Geçmiş olsun Osmaniye.
Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Afad : Geçmiş olsun Osmaniye.
Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aması herkes paranın ve mevkinin esiri.
Ahlak,Adalet,Dürüstlük vb kimse aramıyor.
Cukkayı doldur yeter.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ön yargılı olmamak lazım. Zaman her şeyin ilacı. Kapalı kutuya girmek gerekir bazen. Bu konuda son zamanlarda çok entresan kişiler görüyoruz.
ÇOK MU İYİ NİYETLİYİM BİLEMEDİM ?Başka mantığı olamaz, insanlar kendini bu kadar ucuza satamaz.
Belki de benim naturam. Satar mı? Değer mi?
Çocuğun özü değişmedi ise. Kendini öbür tarafta ifade edemedi ise. Burada sana saygı duyuyoruz o eski kişileri o eski işleri bıraktık senin de etkin olacak mesajı aldı ise. Ise de ise. Internette sallamak kolay demek istediğim o.
Ama koru körüne güvenelim demiyorum hiç bir şey demiyorum hiç bir şey bilmiyorum dayu at izi it izine karıştı sonumuz hayır olsun.
Ali Haydar Çelebi şunları yazdı:
Mehmet Ali Çelebi,AKP saflarına katıldı.Çelebi, "Davet ederek şahsımı onurlandıran Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum"dedi
Bizim kanbağımızı taşıyanlar mayasını Ali'den düşüncesini Mustafa Kemal Atatürk'ten alır
Akraba olarak onunla olan kanbağımızı kabul etmiyoruz.
Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini silmeye çalışan ve Ülkemizin topraklarını peşkeş çeken partiye katılmak hizmet değil,çıkardır,
AKP'nin bu ülkeye verdiği zararlara onay vermektir.
Oturacağın o koltukta gözyaşları var
Katar vatandaşı olarakta görmek isteriz seni."
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ma-586413h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ben bazılarını bilirim çevremden çocuk,çolugum vs magdur olmasın diye chp'den üyelik kayıdını sildirenleri bilirim,üstelik bunlar zamanında en ateşli aktif insanlardı,neden yaptınız dediğimde,senin bulgurun kuru diye bana çıkıştılar,yazık ülke insanlarımız ne hale düşmüş korku dağları aşmış,menfaat ön plana çıkmış,peki sonra ne olacak dediğimde,sonrasını düşünürüz diyorlardı,hepsini kayıt altına aldım,madem bu ülkeye doğruluk aşılayacağız önce döneklerden başlanmalı![]()
Bir siyasinin parti değiştirmesini anlamam.Seçmen seni o partiden adaysın diye oy veriyor.zaman içinde düşüncelerin değiştiyse istifanı et sonra hangi partiye geçtiysen ilk seçimde ordan aday olacaksan/olabileceksen ol.
Yasayla bu duruma engel olmalı
Yer İmleri