Sayfa 894/1195 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1. Ankara büyükşehir belediyeye borcum vardı, gittim hepsini peşin ödeyip kapattım.
    İnatları sonları olacak
    Meclis üyelerini belediyeyi batırmak için seçmedi bu insanlar
    Bi daha ki seçimde meclis çogunluklarıda olmayacak
    Zamanında bunları fettoş kandırdıkça kandırmıştı, Halkıda kendileri gibi zannediyorlar ama Halk kendileri kadar saf değil, bunu anlayamadılar
    Sosyal medya yasası da çıktı, hadi fettoş bizi kandırmadı diye ver mahkemeye, kandırıldık,aldatıldık diye verdiğiniz röpörtajları sülalecek samanyolu kolejinde okuyan ailelerinizi sunalım deil olarak

2.  Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Bir kuruşum olsa yatırım yapmam BJK hissesine. Kelepir miş yok daha neler. Bakış açısı filan değil cahillik sizinkisi...
    Sen yazıyı okumadan anlamadan yazıyosun.Cahilin kim olduğu belli.Ben yoruma göre alıntı yaparak yazdım.İster al ister alma beni ilgilendirmez....
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

3. Formasyon Sp 3190 hedef gibi...3630 dayız.. Accayip sıkıntılı bölge..
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,985
    Fransada akaryakıt sıkıntısı varmış,devamlı trt bunu dile getiriyor,bizde mazotun 6 TL'den 30 tlye neden geldiğini belirtmiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,985
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bravo refababa. Isi biliyorsun. 6'dan 30'a gitmis hissede %2'yi yakalamissin.
    15'te alirim diye beklettin bizi. Napicaz simdi?
    Sen rahatsızmısın,sanamı kaldı alıp almayacağım ?,gidipte bonoları bozup milyon lotmu alacağım,benimki az olsun öz olsun,hiç olmazsa bono faizlerinden defalarca yüksek,günlük vurkaç benimki,sen yat ortama güveniyorsan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,985
     Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Ankara büyükşehir belediyeye borcum vardı, gittim hepsini peşin ödeyip kapattım.
    İnatları sonları olacak
    Meclis üyelerini belediyeyi batırmak için seçmedi bu insanlar
    Bi daha ki seçimde meclis çogunluklarıda olmayacak
    Zamanında bunları fettoş kandırdıkça kandırmıştı, Halkıda kendileri gibi zannediyorlar ama Halk kendileri kadar saf değil, bunu anlayamadılar
    Sosyal medya yasası da çıktı, hadi fettoş bizi kandırmadı diye ver mahkemeye, kandırıldık,aldatıldık diye verdiğiniz röpörtajları sülalecek samanyolu kolejinde okuyan ailelerinizi sunalım deil olarak
    Tek adamı seçtiler ak,pak oldu herşey onlara göre,8 haziran seçimlerinden çok kötü olacaklar,bunu bildiklerinden abidik gubidik düzenlemeler yaparak korku yaratmaya çalışıyorlar,evlere fazladan adam sokuşturma peşindeler,ne yaparlarsa yapsınlar bu sefer şapa oturacaklar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Şehit haberleri nasıl sıradaşlandı! Abi ne için ölüyor bu insanlar? Neyin kavgası veriliyor? Sorun PKK ise ;ulan 21 yıldır ülkenin başındasınız .Bu güne kadar ne bok yediniz?Yeter ulan yeter.Hep olan garibanlara .Bunlara oy veren takımın beynine ....
    Parayı köpeğin önüne atsan yemez,siz nasıl aymaz soysuz takımısınız..

Yasa kanunlaşmadan içimi döktüm.
    O yasa kanunlaşmaz arkadaş.
    Tarih yazıyor. ADÜLHAMİT Kıbrısı vermiştir.1.8 milyon metre kare toprak vermişiz. E şimdi birisi 1 metre kare vermedik diyor ise! Vermedik ulan dersem 3 sene hapis mi yatacağım ?Anlamadım bu işi..

Sayfa 894/1195 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •