Sayfa 933/1001 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Dün Aps 23.750 ad artmış
    Eylül başından beri (bu vade ) en yüksek aps artışı.
    Normalde vade başı yüksek artış olurdu bu sefer Eylüldeki sert yükselişe rağmen aps çok artmadı.
    Dün bu vadede ki en yüksek artış.
    ..
    cuma günkü yüzde 2 üstü gapli açılış çok shortçu çekmiş görünüyor, gün sonu kapatamamışlar da.. yazık, bunlar hep mazot olacak yükselişe, bu aps artışı çok bullish

son 7-8 seans hep yatay gitti, aps pek değişmedi, bu arada zaten teminatlar tekrar ayarlandı, kaldıraçlar olabildiğince düşürüldü aracı kurumlarda.. eylülde olan işler olamasın tekrar diye azami dikkat ediliyor artık, eylüldeki gibi öyle paldır küldür kopup gitme olmasın, usturuplu usturuplu yukarı yapsın diye bi alt yapı kurulmuş durumda..

teknik olarak kafayı yukarı kaldırdı, ama tekniğin önemi yok, şimdi temel zamanı- 1.çeyrek ve 2.çeyrekte açıklanan karlardan daha iyileri açıklanacak 3.çeyrek bilançolarında.. 100-endeks dışı ıvır zıvır şirketler adına genelleme yapılamaz, ama 30-endeks içindeki blue-chip şirketlerin nerdeyse tamamı için geçerli bu parlak bilanço beklentileri..

vade sonuna kadar ralli beklentim devam ediyo

2. Bilanço dönemi için kişisel olarak beklentim de sizin gibi.
    Fakat bu hafta hem yurt dışı hem biz sıkıntılı olabiliriz diye düşüncem var.
    Yinede ekranda işlemler başlayınca fikirler anında değişir.

Cuma günü çok yüksek başlaması ve yeni şhortcu geldi ise zaten akşama veya gece çok karlı kapama fırsatı vermiş.
    Sadece eski şhortcular varsa onlar kapamamış denebilir.

Cuma pasta
    Long açan
    Garanti 13 bin
    İş 8 bin

Şhort açan
    Bofa 17 bin
    Ykb. 15 bin
    YF. 10 bin

Cuma spotta en çok Alım yapan
    Bofa 474 milyon
    YF. 400 milyon
    Teb. 300 milyon

Spotu tutanlar
    Vopta satış yapmış

Yinede kimse ne olacağını bilemez.
    Benim tahmin
    Hem bizde
    Hem yurt dışında yön aşağı olur diyorum.
    Tahmin olarak.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    cuma günkü yüzde 2 üstü gapli açılış çok shortçu çekmiş görünüyor, gün sonu kapatamamışlar da.. yazık, bunlar hep mazot olacak yükselişe, bu aps artışı çok bullish

son 7-8 seans hep yatay gitti, aps pek değişmedi, bu arada zaten teminatlar tekrar ayarlandı, kaldıraçlar olabildiğince düşürüldü aracı kurumlarda.. eylülde olan işler olamasın tekrar diye azami dikkat ediliyor artık, eylüldeki gibi öyle paldır küldür kopup gitme olmasın, usturuplu usturuplu yukarı yapsın diye bi alt yapı kurulmuş durumda..

teknik olarak kafayı yukarı kaldırdı, ama tekniğin önemi yok, şimdi temel zamanı- 1.çeyrek ve 2.çeyrekte açıklanan karlardan daha iyileri açıklanacak 3.çeyrek bilançolarında.. 100-endeks dışı ıvır zıvır şirketler adına genelleme yapılamaz, ama 30-endeks içindeki blue-chip şirketlerin nerdeyse tamamı için geçerli bu parlak bilanço beklentileri..

vade sonuna kadar ralli beklentim devam ediyo
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Muhatapları artık #Türkiye

Tüm gazı Baltık denizi dibinden Karadeniz'e taşıyacağım. Batı bir şey isteyecekse Türkiye ile muhatap olacak. Sadece Türkiye ye gaz vereceğiz. Batılılar şimdi onlar düşünsün. Türkiye Avrupa nın en büyük gaz merkezi olacak.

(Rusya Devlet Başkanı Putin)

https://mobile.twitter.com/UretimYer...85987078299648

4. Adamlar mirrrrr mirrrrr dedi bizimkiler u yaptı.
    Hoca nasıl olacak bu hub işi ?
    Hattı gümlettiniz, yiyorsa buradakileri de gümletin mi ?
    Hep arada kaynamaya müsait pozisyonlara 90 dan giriyoruz...
    Memento mori

5. Benim naçizane fikrim bu kadar kolay paranın borsada kazanılması beni çok korkutuyor. Şahsen sadece spot hisse de banka almayan biri olarak günlük uyandığımda alıp satarım. Yarın için şuan hisse yok. Kaç aydır düzeltme bekleyerek fezaya gittik. Günlerce taban yediğimiz günler bu korkunun sebebi. Tekrarı olur mu. Seçim varken sanırım şuan için onların gözünden bakarsan izin vermezler. Hisseciler çuvalla para kazanıyorken dolarcilar avucunu yalıyor gibi izlenim bırakıyor satın doları hisseye geçin diyor mealen. Ama bu dolarcilar çakılı duruyor yerinde.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim naçizane fikrim bu kadar kolay paranın borsada kazanılması beni çok korkutuyor. Şahsen sadece spot hisse de banka almayan biri olarak günlük uyandığımda alıp satarım. Yarın için şuan hisse yok. Kaç aydır düzeltme bekleyerek fezaya gittik. Günlerce taban yediğimiz günler bu korkunun sebebi. Tekrarı olur mu. Seçim varken sanırım şuan için onların gözünden bakarsan izin vermezler. Hisseciler çuvalla para kazanıyorken dolarcilar avucunu yalıyor gibi izlenim bırakıyor satın doları hisseye geçin diyor mealen. Ama bu dolarcilar çakılı duruyor yerinde.
    Aslında her zaman hisse var,meselâ Putin in açıklaması sonrası gaz dağıtım şirketleri bir hareket yapar gıbı....

Olay yeni bir s400 hikayesine döner..
    Gazla putın gazla..
    Gaz satacak pazarında kalmadı..
    Reisi yeniden seçtirmek için elinden geleni yapacan...
    Gazı sadece o alır...ama u dönüşleri meşhurdur..
    Avrupa Birliği üstü bir kuruluma gidiliyor..
    TR bunun da mı dışında kalacak..
    Tek başına
    Romantizme iyi gelir.
    Realizmde sancı doğurur..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Brezilyalı Athos Salome yaşayan Nostradamus olarak ün kazanırken,
    son dönemde tutturduğu kehanetleri ile dikkat çekmişti.

Salome, ABDyi kast ederek,
    Gökten bir şeyler düşecek ve hiçbir şey kalmayacak, bu savaşın başladığına dair bir uyarı olacak.
    Uluslararası basında modern Nostradamus olarak bilinen Salome,
    bir çift büyük lider ABD yi cehenneme çevirmek için birleşecek.
    Daha önce yaşadığımız 11 Eylül saldırılarından bile daha yıkıcı olacak
    . dedi.

Sayfa 933/1001 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •