Sayfa 385/491 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 3922 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

1.  Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Merhaba, anadolu hayatta besim var. Başka bir şirketin fonunu almak istediğimde o şirketin sadece bazı fonlarını görebiliyorum. Befastan istediğimiz fonu alamıyor muyuz? Grup emeklilik yada şirket besi oks vs değil. Tsk emeklilik planı dahilinde ödeme yapıyorum.Şöyle bir cümle yazıyor, planınız dahilinde istediğiniz emeklilik fonunu seçebilirsiniz. Bu planlar üzerinde kısıtlamamı yapmışlar yoksa. Tam anlayamadım. Bilgi verecek olan varsa sevinirim.
    Merhaba. Benim de AHE'de hesabım var. Bu ay başında ilk defa başka bir şirketten fon aldım. Herhangi bir kısıtlama dikkatimi çekmedi. Bütün şirketler ve fonları önümdeydi. Uzun uzun da okudum.

Sizin sorunuza en iyi cevabı 0850 724 55 00 AHE Müşteri Hizmetleri verir diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    yaşam hayat farkediyor mu ?ben allianz besteyim bu fondan var
    her ikisinin de ayrı fonları var ve ikisinden de alabilirsiniz, bende her ikisinin de fonlarından var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Bursa/İzmir
    Gönderi
    5,722
     Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    yaşam hayat farkediyor mu ?ben allianz besteyim bu fondan var

Başka bir arkadaş da cevap yazmış. Ben de toparlayayım:

Allianz Yaşam ve Allianz Hayat herikisi de Allianz grubunda olmasına rağmen, farklı fonlara sahipler.

Benim paylaştığım aşağıdaki liste sadece

Allianz Yaşam

Fonlarını içeriyor.

4.  Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Merhaba. Benim de AHE'de hesabım var. Bu ay başında ilk defa başka bir şirketten fon aldım. Herhangi bir kısıtlama dikkatimi çekmedi. Bütün şirketler ve fonları önümdeydi. Uzun uzun da okudum.

Sizin sorunuza en iyi cevabı 0850 724 55 00 AHE Müşteri Hizmetleri verir diye düşünüyorum.
    Tesekkürler, bu numaradan müşteri temsilcisini aradım. Befastan fon seçemediğimi söyledim. Benim seçmek istediğim fon listenizde yok dedim. Uzun uğraşlar sonunda şöyle bilgi verdiler. Befasta bizim listelediğimiz fonlardan başka fon seçemezsiniz. Yani istediğim fonu alamazmışım sadece onların listelediği fonları alabilirmişim. Bende CİMER e şikayet başvurusu oluşturdum. Sonuç belli olunca burdan yayınlarım

5.  Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Tesekkürler, bu numaradan müşteri temsilcisini aradım. Befastan fon seçemediğimi söyledim. Benim seçmek istediğim fon listenizde yok dedim. Uzun uğraşlar sonunda şöyle bilgi verdiler. Befasta bizim listelediğimiz fonlardan başka fon seçemezsiniz. Yani istediğim fonu alamazmışım sadece onların listelediği fonları alabilirmişim. Bende CİMER e şikayet başvurusu oluşturdum. Sonuç belli olunca burdan yayınlarım
    türkiye sigorta'da şu şekilde...altta befas fonları linki var, oraya tıklayıp gelen fonlardan istediklerini seçip kendi bes ekranına alıyorsun...sonra da bu ekrandan normal fon gibi seçiyorsun.

bence sizin şirkette de böyledir, mt bilmiyor olabilir, biraz ekranı kuralayın, öyle bir link vs olabilir, yani dilediğin fonu o ekrandan seçip kendi fon listene dahil edebiliyor olman lazım...aksi saçma olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    türkiye sigorta'da şu şekilde...altta befas fonları linki var, oraya tıklayıp gelen fonlardan istediklerini seçip kendi bes ekranına alıyorsun...sonra da bu ekrandan normal fon gibi seçiyorsun.

bence sizin şirkette de böyledir, mt bilmiyor olabilir, biraz ekranı kuralayın, öyle bir link vs olabilir, yani dilediğin fonu o ekrandan seçip kendi fon listene dahil edebiliyor olman lazım...aksi saçma olur.
    Befas linki var hocam. Oraya girip işlem yapıyorum. Ancak her ne hikmetse tüm fonlar yok. Mesela agesa hayat emekliliğin befasta 40 fonu varsa ben anadolu hayatta 30 tanesini görebiliyorum. 10 tanesi yok. Bir kısıtlama var ama çözemedim.

7.  Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Befas linki var hocam. Oraya girip işlem yapıyorum. Ancak her ne hikmetse tüm fonlar yok. Mesela agesa hayat emekliliğin befasta 40 fonu varsa ben anadolu hayatta 30 tanesini görebiliyorum. 10 tanesi yok. Bir kısıtlama var ama çözemedim.
    Merhabalar, listede olmayan fonlar Otomatik Katılım Sisteminde ise BEFAS üzerinden göremezsiniz. Ayrıca grup emeklilik fonlarını da eğer Grup emeklilik sistemine dahil değilseniz alamazsınız. Örneğin, fiba'da yer alan "FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. HİSSE SENEDİ GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU" vb. fonları.
    Bahsettiğiniz eksik fonlar 2 fon türünde olabilir.
    Saygılar.

biraz degisiklige gittim fon dagiliminda.

https://eksisozluk.com/entry/144088514

Sayfa 385/491 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •