Sayfa 196/649 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Tavan olmuş yeni gördüm. Hayırlı olsun

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,153
     Alıntı Originally Posted by ROULETTE Yazıyı Oku
    Tribün deki yerimizi aldik, bilancoya kadar bi bakalim . İyi kar açıklayacak gibime geliyor.
    Nerde kalmıştık hisse 7.1# lardaydi 3. Ve 5 bekleyen dayilara yazık oldu
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaç tavan çeker bu sefer
    içerdekilerin dışıradakilerine sormak lazım ..ama söylemezler

bana göre 3.5 tavanı kesin

sato abla dinlemeye karar verince de tavanlar havada uçuşuyordu
    bu topik sorunlu gerçekten bu hissenin gitmemesine şaşırmamak lazım
    bir tavan oldumu hep tavan gidecek algısı var
    daha yeni kağıt operasyon yedi 3 kat gitti millet uzaya gidecek sandı 3 dolar 5 dolar hedef veren mi dersin
    yok 20 lira olursa tebessüm ettirir diyen mi dersin
    çift hanelerden satmaya kıyamayanların acısı dinmek bilmiyor
    kimse kusura bakmasın çok güzel de satış fırsatı verdi maalesef insanoğlu hırsının kurbanı oluyor her seferinde

tavan hayırlı olsun umarım dediğiniz gibi çift hanelerden satamayanlar için bir fırsat daha verir
    ben 3 buçukta çalıların arkasında beklemeye devam bu kağıda hiç güvenmiyorum
    hedef fiyata gelirse alırım gelmezse keyfi bilir
    yalnız burdan endeksin geldiği yere dikkat çekeyim burdan dönüşü düşünemiyorum
    ayrıca dünyada olup bitenler hayra alamet değil dünya savaşı kapıda haberiniz olsun
    sonra ağlamayın

6. (Yenileme) TCMB, menkul kıymet tesis oranını %3'ten %5'e güncelledi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), liralaşma stratejisi kapsamında bankaların menkul kıymet tesis oranını yüzde 3'ten yüzde 5'e güncelledi.

TCMB'nin Menkul Kıymet Tesisi Hakkında Tebliğ'de yapılan değişiklikler, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yapılan değişikliklere ilişkin TCMB'den yapılan açıklamada, Banka'nın geçen yılın aralık ayında liralaşma stratejisi kapsamında yabancı para mevduattan Türk lirası mevduata dönüşümü desteklemeye başladığı ve Türk lirası mevduat tercihinin güçlenmesi yönünde önemli bir adım attığı anımsatıldı.

Devreye alınan bu uygulama neticesinde banka bilançolarındaki Türk lirası payı artarken, bankaların fonlama vadesinin uzadığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uygulama banka bilançolarını güçlendirerek finansal istikrarı desteklemiştir. Bu zaman zarfında bankalar TCMB tarafından 2021 sonunda belirlenen dönüşüm hedeflerini gerçekleştirmiş ve liralaşma stratejisi kapsamında başlatılan Türk Lirası Cinsinden Menkul Kıymet Tesisi uygulamasına uyum göstermiştir. Söz konusu Menkul Kıymet Tesisi uygulamasında yapılan değişiklik ile menkul kıymet tesis oranı yüzde 5 olarak güncellenmiştir. Dönüşüm oranı yerine 2023 başından itibaren Türk lirası mevduatın toplam mevduat içindeki payını esas alan hedeflere göre menkul kıymet tesisi uygulamasına geçilmektedir."

Açıklamada, yılın geri kalanında ve 2023'te de liralaşma stratejisi kapsamında adımlar atılmaya devam edileceği vurgulandı.

Daha önceki Tebliğ'de menkul kıymet tesis oranı yüzde 3 olarak uygulanıyordu.

Tebliğ'e eklenen geçici madde ile menkul kıymet tesis oranı artışına ilişkin geçiş dönemi uygulaması da detaylandırıldı. Buna göre, menkul kıymet tesis oranında yapılan 2 puanlık artış üzerinden hesaplanan tutarın 28 Ekim hesaplama tarihinde üçte biri, 25 Kasım hesaplama tarihinde üçte ikisi dikkate alınacak.

- İlave menkul kıymet tesisine ilişkin geçiş dönemi uygulaması

Öte yandan Tebliğ değişikliği ile bankalarca gerçek ve tüzel kişi için hesaplanacak Türk lirası mevduat/katılım fonunun toplam mevduat/katılım fonu içindeki payına göre ilave olarak menkul kıymet tesis edilecek.

Gerçek ve tüzel kişi için ayrı ayrı hesaplanan oranlardan herhangi biri yüzde 50'nin altında kalan bankalar için 7 puan, yüzde 50 ila 60 arasında olan bankalar için 2 puan menkul kıymet tesis oranına ilave edilecek.

İlave menkul kıymet tesisine ilişkin geçiş dönemi uygulaması kapsamında hesaplanan tutarın 30 Aralık hesaplama tarihinde üçte biri, 27 Ocak 2023 hesaplama tarihinde üçte ikisi dikkate alınacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Kestir devreyi yatırımcı panik olsun bak işine. Artık bu tarz işlerin içinde olan fonlara da yaptırım uygulanmalı sadece kişisel cezalar yeterli değil. Ve bu Fonlar denklere edilmeli ki yatırımcı bilsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Devre kesti, kepazelik diz boyu
    Bi gün tavan bi gün devre kesici
    Sanırım tahtacının yeni tarzı bu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 196/649 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz