Sayfa 965/1001 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Viop XLIV

1. >>>>>>>>>>
    https://www.borsagundem.com/haber/sc...limati/1695858

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, bakanlara ülkenin kalan 3 nükleer santralini Nisan ortasına kadar çalışır durumda tutmaları talimatı verdi. Karar, Ukrayna'daki savaş nedeniyle Rusya'dan gelen yakıt tedarikindeki kesintilerden dolayı ülkede olası enerji krizini önlemek amacıyla alındı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Vadeli hisselerde durum

van milyın dallır lık soru

toki için yapılacak olan proje en çok kime yarar

sektörde tek ve rakipsiz

ihracatı kuvveli

kimkimkim ?

4. Kim olacak Yusuf Yusuf
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    1 milyın dallır lık soru

toki için yapılacak olan proje en çok kime yarar

sektörde tek ve rakipsiz

ihracatı kuvveli

kimkimkim ?

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kim olacak Yusuf Yusuf
    hangi yusuf

köftecimi :D

6. Memento mori

7. Cumhurbaşkanı bir konuşmasında insanın düşünmesini engelleyebilir misin, yazmasını engelleyebilir misin diye söylüyordu.

Muhtemelen yıkıcı siyasi olanları ya da ilgi çekmek için yalan haber yayanları kast ediyorlardır ama kasıtlı yapan yine yapar ve daha da etkili olabilir.

İnsanın, benim gördüğümü sen de görebiliyor musun, ne çirkin bir şey ya da ne saçma bir şey ya da ne güzel bir şey vs diyebileceği başka bir insan bir ihtiyaç. Bunun dışında başka insanlara hava atma isteği de bir ihtiyaç olabilir, rekabet çoğu insanın doğasında var gibi. Facebook, youtube, twitter, telegram, instagram, tiktok, whatsapp vs böyle ihtiyaçlar olmasa bu kadar yaygınlaşmazdı.

Suni programlar, Siri vs dedikodu yapamıyor, kanunlar vs o tip şeyleri yasaklayabilir, insanları yanlış yönlendirme sorumluluğunu ilgili programı satan şirkete yükleyebilir. Yanlış navigasyon programı ile kaza yapan da hakkını arayabilir. Bir araba reklamı yayınlanıyor ben algoritma sizi anlıyorum diyor, araba sahibi kadın onu kapatıp içinden geleni yapıyor vs.

Bugün eksi % 4-5 yapmayacağını kim garanti edebilir.
    Aynı şekilde artı % 4-5 de yapabilir tabi.

Sayfa 965/1001 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •