Sayfa 585/607 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

Kaçırdığın fırsatlar senin değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Aceleciborsa Yazıyı Oku
    Hocam bugün girdim hisseye, uzun süre bekleyebilirim hedefimi. Saçma sapan direk çıkışlardan ziyade sağlam şekilde çıkışları daha çok tercih ederim. Ayrıca ekşi kapatmasından sa yeşil yakması yarınlar için iyi olur düşüncesindeyim ama olmadı. Nasip . Yarın ola hayrola. Olumsuz değilim, sizin ne kadar zamandır bu hissede olduğunuzu bilmiyorum belki uzun zamandır burdasınız bende beklesem belki bende sinir olurdum bilemiyorum. Temelde teknikte sorun goremiyorum, kosemize geçtik izliyoruz.
    ki cikti bile, sen bu kafayla devam et cok guzel paralar kazanirsin, avod mavod gibi supekulatif hissele bulusamayip, bacasi tuten, gecmisi olan, patronu belli sirketlere yatirim yaparsan kazanirsin

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    ki cikti bile, sen bu kafayla devam et cok guzel paralar kazanirsin, avod mavod gibi supekulatif hissele bulusamayip, bacasi tuten, gecmisi olan, patronu belli sirketlere yatirim yaparsan kazanirsin
    İnşallah hep beraber kazanırız. Normalde yorum falanda yazmam sadece farklı haber varmı diye takip ederdim forumu. Etkileşim olsun hissedaşlar ile diyerekten yazayım dedim.

Bilançoya az kaldı hareketlenmesi lazım....Y.T.D

Alıntı Originally Posted by iceman Yazıyı Oku
    Bilançoya az kaldı hareketlenmesi lazım....Y.T.D
    tahmini ne zaman açıklanır hocam?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    İnşallah hep beraber kazanırız. Normalde yorum falanda yazmam sadece farklı haber varmı diye takip ederdim forumu. Etkileşim olsun hissedaşlar ile diyerekten yazayım dedim.
    bakma bende yeniyim, yillardir duyarim ama hic almadim, artik alayim dedim, neticedede motor vs ureticileri artik bitecek , cunku elektrik geliyor , dolayisile Jantsa icin buyuk firsat var

aslinda firmayi tam tanimiyorum, ne kadar kurumsal, guvenilir bilmiyorum , daha yuksek meblaglar alacak kadar guven olusmadi bende (40K-70K) duzenli temettusunu versin, ben alirim

tahmini ne zaman açıklanır hocam?
    Selam kardeş öncelikle ben hoca değilim,küçük yatırımcıyım
    1 kasım diye biliyorum,en az 8 bilanço ya kadar kumbara yapacağım için fazla da önemsemiyorum.
    Çok fazla zıplamasın ki adet sayımız çok olsun...Y.T.D

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    bakma bende yeniyim, yillardir duyarim ama hic almadim, artik alayim dedim, neticedede motor vs ureticileri artik bitecek , cunku elektrik geliyor , dolayisile Jantsa icin buyuk firsat var

aslinda firmayi tam tanimiyorum, ne kadar kurumsal, guvenilir bilmiyorum , daha yuksek meblaglar alacak kadar guven olusmadi bende (40K-70K) duzenli temettusunu versin, ben alirim
    Bende zamanında jantsa, alcar ve eggub arasında kaılp eggubden yana hakkımı kullanarak devam etmiştim . Sonrasında jantsa fişek olmuştu alcarda iyi yükselmişti. Eggub beklediğimiz zamana bizi mutlu etmedi. o zamandan beri içimde ukte kaldı jantsa ile ilgili. grafik oluşmasını bekliyordum. artık zamanı geldiğini düşündüm. hayırlısı artık. ytd.

Sayfa 585/607 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •