Sayfa 339/582 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Sayın ric, az evel bir yazı yazıp sildiniz, fabrikadan haber alan biri içeride işlerin iyi olmadığını söylemiş, sizde gaz vermeyin dediniz.

Gaz derken fiyatları yazmak takip etmek sizi gaza mı getiriyor.

Bu hissede 6 yıldır hep olduk, bundan sonraki 6 yılda da olacağız.

Psikolojiniz kaldırmıyorsa neden demirleri seçtiniz, gazla hisse secilmez.

Mesela bugün Galvanizlerde yine fiyat artışı olmuş, yada siyah sac (hrc) fiyatları hala 710-730 bandında ilerliyor bilgisi Gaz olarak mı algılanıyor. 1 ay önce 670 dolardı, ondan önceki dip rakam 620-630 dolardı. Ve şuan rus sacı girişi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by kribensis Yazıyı Oku
    @AnalystSteel - tell the stupid guy from my old account that many european mills are selling HRC to Turkey now. many deals happened. he thought turkey would sell to europe. lol.
    Avrupanın bize değil kendisine sac satacak hali mi kalmış acaba. Şerefsiz sahtekar çakma hesapla yeni hesap açmış, neden daha önceki hesabını kullanamıyor, sormak lazım.

3. O hesabı kapatıp yeni hesapla yazan şeref-siz, yabancıda değil, özellikle tam bir kardemir düşmanı.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    O hesabı kapatıp yeni hesapla yazan şeref-siz, yabancıda değil, özellikle tam bir kardemir düşmanı.
    Bir de whatsapp için dm atın diye not düşmüş niyeti belli.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Eskinin yancıları (antepliler) de eğitim işine girmiş, sizi böyle tokatlayamadık, gelin birde eğitimle paranızı alalım diyorlar. Borsayı herkes ucundan kıyısından bir şekilde kullanıyor. Uzun vadeli sabit sağlam yatırımcı az yetişiyor. Bu hesapta para pul peşinde, yabancı bilgisi veriyor gibi milletten yardım dileniyor.

6.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Şimdi kontrol ettim, adam kapatmış hesabı gerçekten ne halt olduğu belli değil...

Borsada para spekten 1 adım önde düşünürsen kazanılır.
    Şimdi enerji hisseleri tavan yaparken , çelik hisseleri kötüleniyor.
    İnsanlar oraya yönlendirme yapılırken çelikten soğutularak diplerden aldırılmıyor. Pompalanan haberlerle akla uygun olmayan fiyatlardan alım yaptırılıp bu gibi hisselerde kimsenin olması istenilmiyor. Yeterince mal toplarlar ise haberler ard arda gönderilerek Kızıldağ abinin dediği gibi kapanışta haber gönderilerek kimseye aldırmadan uçuracaklar.
    Nefsimi körlemek adına aldığım diğer hisselerden akla zarar isdemir topladım. Sepet her zaman iyidir. Bakalım bu tarafa ne zaman olumlu haberler pompalanmaya başlanacak ??? Bekliyoruz.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. Sayın ric, 2020 sonlarına ait bazı resimler ekledim, okuyun lütfen.

Dün yazmıştım, uzun vadeli grafikler çok önemli diye. Aşağıda bu grafikleri ne zaman bulup getirmişiz. Şimdi neredeyiz. 2 sene sonra ne olacağız. Ve tabiki 2020 sonu verilen metal bilgileri bugünde aynı devam ediyor. Twiterde bir gün Ereğli güzel başka gün kötü azalt diyenlerden olmadık.

Sayfa 339/582 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •