Sayfa 33/1019 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Tam bozgurt dayuma bu kadar insan yanılıyor olamaz haklısın dayucum diyeceğdimtosuncukzedelerin videoları aklıma geldi
    Yani sen şimdi bana haksızsın mı diyon

Bizde şortzedeyiz gülme
    Hamdım Piştim Yandım

2. Ağustos 26, 1998 00:01
    DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, dün ziyaret ettiği İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda yuhalandı. Çiller'i şok eden ziyarette iki işlem salonundaki brokerler işlem yaptıkları bilgisayarların bulunduğu masalara vurarak da tepkilerini gösterdiler. Başbakan Mesut Yılmaz da önceki hafta Borsa'yı ziyaret etmişti. Borsacılar Yılmaz'ı seans salonunda alkışlarla karşılamıştı

https://www.google.com/amp/s/www.hur...aladi-39035323

Bu arada rüyamda bile para dağıtıyorlar.

"İstemem "diyorum
    "yan cebine koyayım "diyor
    "vebali var" diyorum
    "ben taşırım"diyor.
    "kefenin cebi yok "diyorum
    "cep yoksa terzi de mi yok" diyor.

Besmele çekene kadar ama.Sonra aynen topuk yada vın turizm.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Tansu hanım şimdi borsaya dünya gözüyle bir ziyaret etse alkış tufan havai fişek atarlar. Nereden nereye dünya gozuyle görmüş olurdu.

5. Bu hükümet değişmeden borsa düşmez dayucuğum, Nebati başgan ne dedi, balık hafızalı gibi çabuk unutuyorsunuz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Bailing Yazıyı Oku
    Tansu hanım şimdi borsaya dünya gözüyle bir ziyaret etse alkış tufan havai fişek atarlar. Nereden nereye dünya gozuyle görmüş olurdu.
    yalnız haberin içeriğinde refah ardından faziletle işbirliği yaptığı için protesto ettik demiş.

konunun olayımızla hiç alakası yok.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by Bailing Yazıyı Oku
    Tansu hanım şimdi borsaya dünya gözüyle bir ziyaret etse alkış tufan havai fişek atarlar. Nereden nereye dünya gozuyle görmüş olurdu.
    Bence yanılıyorsun , tansu bu ekonomiyi dizayn ediyorsa reise tuzak kuruyordur . Cunku abd nin kralicesi . Gerci abd heryerde herzaman kazanir %5 lik natocu mhp ye ulke yonettiriyor .

Akıl onemli tabi .

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu hükümet değişmeden borsa düşmez dayucuğum, Nebati başgan ne dedi, balık hafızalı gibi çabuk unutuyorsunuz
    Tl nin düşecek yeri yok..
    Bono çalışması
    6ay uyuyun.
    Liste uzun...
    Memento mori

Sayfa 33/1019 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz