Sayfa 83/1019 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memet dolar topiğinede dadandı. Ne güzel burada viop yapmayınla idare ediyorduk. Şimdi çöp dolar almayın önce 9 sonra 1,5 demeye başladı.çağırın memedi buraya
    korona virüsi gibi atılıyor başka varyantla geri geliyor.
    güneysu başkan bu varyantlar üzerinde iğne geliştirmeli
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memet dolar topiğinede dadandı. Ne güzel burada viop yapmayınla idare ediyorduk. Şimdi çöp dolar almayın önce 9 sonra 1,5 demeye başladı.çağırın memedi buraya
    Eyvah eyvah, başkanım tez elden çıkarın onu ordan, yılanoğlunu tekrardan uyaracak zalım, hepten fakirleşiriz
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    dayı 1 dolar 18.50 TL tersten bak 1 TL 0.05 dolar dayı para sıfır olmuş. Hiçbir kıymeti yok. Bu kafa ülkeyi 3 yıl daha yonetirse hem vallahi hem billahi ekmek almaya el arabasıyla gidersin. Ekmeği taşımak için değil parayı taşımak için el arabası lazım olur. Hurdaya ayrılması gereken araba bile TL ye karşı değer kazanıyor. Dayi Türkiye'deki her malın paydasında TL var, Tl sıfıra yakın sarsa hermalin fiyatı sonsuza yaklaşır. Herkes hesabını buna göre yapsın.
    Zihinler açılıyor dayı

VOB YAPMAYİN

4.  Alıntı Originally Posted by Bailing Yazıyı Oku
    Reis pazartesi anahtarları koymaya çuvalı unutma...

Koli bandı da lazım kimden ne aldık karismasin
    memed en son senin anahtarını aldılar biliyorsun ,
    50 msj attın bugun tek sorum olacak pazartesi kimin anahtarını alıcan düşücek mi çıkacak mı net olalım .
    sonra seni burada memed geldi zirve oldu düşücek vs hikayeleri anlatılıp bir o kadar yukarı gitti endeks
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eyvah eyvah, başkanım tez elden çıkarın onu ordan, yılanoğlunu tekrardan uyaracak zalım, hepten fakirleşiriz
    Yılanın başını kesmeleri lazım 9 a doğru yoksa durum eyi değil. Tansu hanım okusun diye yazıyorum. Ben teknik analiz kitabı yazmışım. 9 a kafasını kesmezeeniz durum iyi degil

Gereken yapılmalı

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    memed en son senin anahtarını aldılar biliyorsun ,
    50 msj attın bugun tek sorum olacak pazartesi kimin anahtarını alıcan düşücek mi çıkacak mı net olalım .
    sonra seni burada memed geldi zirve oldu düşücek vs hikayeleri anlatılıp bir o kadar yukarı gitti endeks
    Xu030 zirveyi geçip 3. Dalga baslatamaz ise tepede etiket duruyor dayı..

Longcular anahtarı bırakırlar.

Net mi .. yeterince..

VOB yapmayin..

7. Ereğli'nin yükselen trend de durduğunu Türkiye biliyor.

Kalkıp roketlemezse anahtarı alırlar.

Direk roket durumunda dayı cortcular anahtarı bırakır

Dayı

Market anahtarları almak için hazır durumda..

Direk anahtarlari alacak heyecanlıyız.

VOB YAPMAYİN

8. Dayı dünyada Elliott Neo wave konferanslarinda dolar TL 9 a düşebileceği konsensüs halinde.

La adım atsalar Amerikalı Avrupalı Çinli Rus traderlae pesinden gelip kafasını kesmek için hazır la..

La 18.60 ne 9 .. oda yükselen trend insafliyiz gene...

VOB YAPMAYİN

Sayfa 83/1019 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •