-
Tazminat talebi dediğin böyle olur..işte adalet işte demokrasi.
8 yıl önceden park cezam var
haksız yere mağdur oldum..
Abd tipi demokrasi/adalet gelirse 400milyar $ tazminat isticem.
Ruhen incindim..
Memento mori
-

Originally Posted by
canlı
Vatandaş neden döviz tutar. Yılın en zor sorusu.
Ironi mi acaba? Hem de en zor soruymus.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
Komedi programı....
Hahaha. Yakinda demokratlar ulkenin ismini Afrika Birlesik Devletlerine cevirmeye kalkarlarsa sasirmam.
-
Bartın Valiliği, çeşitli eylem ve etkinliklere katılmak üzere kente geldiği değerlendirilen şahısların, bireysel veya toplu bir şekilde muhtelif araçlarla Amasra ilçesine girmelerinin yasaklandığını bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Baş örtüsü bu ülkenin problemleri sıralamasında kaçıncı sırada acaba da referandum istiyorsunuz? Referandum yapılması elzem en az 3 problem varken başörtüsü ilk 20 ye bile giremez. 1 referandumun ülkeye maliyetini hiç hesaba bile katmıyorum ama olaki bir refdum olursa hayır oyu veririm açık ve net.
-
Bu fehim adlı organizma nasıl etrafta dolanıyor inanılır gibi değil...
Birde araştırma önergesi verecez diyen koltuk çiçekleri var...
Kullanılan koltuk cilası oturdukça beyin hasarı mı yapıyor ?
Memento mori
-
Geçen gün ttb başkanı eleştiriliyordu...
https://www.cnnturk.com/video/turkiy...imlarina-tepki
Önce Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Financı, sonra tutuklu bulunan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçekleştirdiği operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddiasını gündeme taşıdılar.
O iddiaya yönelik CHP’den ise ilk açıklama İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu kimyasal silah iddiasını soru önergesi vererek Meclis gündemine taşıyacağını söyledi. CHP'den Canan Kaftancıoğlu da o tartışmaya dahil oldu. Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından, Milli Savunma Bakanlığının iddiaları yalanlayan açıklamasını alıntılayarak, "Olması gereken: Bilim insanı her türlü soruyu sorar, yetkililer de cesaretle sorulara yanıt verir. Bizde ayrıca olan ise: Soru soranların terörist ilan edilmesi ve linç edilmesi" ifadelerini paylaştı.
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 22-10-2022 saat: 22:18.
Memento mori
-
Sn CB kesinlikle haklı, faiz sebep enflasyon sonuçtur, bunu yaşayarak göremeyen varsa bi zahmet gidip beyin alsın.
Bakın faiz düştükçe enflasyon yukarı gidiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri