Tazminat talebi dediğin böyle olur..işte adalet işte demokrasi.
8 yıl önceden park cezam var
haksız yere mağdur oldum..
Abd tipi demokrasi/adalet gelirse 400milyar $ tazminat isticem.
Ruhen incindim..
Tazminat talebi dediğin böyle olur..işte adalet işte demokrasi.
8 yıl önceden park cezam var
haksız yere mağdur oldum..
Abd tipi demokrasi/adalet gelirse 400milyar $ tazminat isticem.
Ruhen incindim..
Memento mori
Bartın Valiliği, çeşitli eylem ve etkinliklere katılmak üzere kente geldiği değerlendirilen şahısların, bireysel veya toplu bir şekilde muhtelif araçlarla Amasra ilçesine girmelerinin yasaklandığını bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Baş örtüsü bu ülkenin problemleri sıralamasında kaçıncı sırada acaba da referandum istiyorsunuz? Referandum yapılması elzem en az 3 problem varken başörtüsü ilk 20 ye bile giremez. 1 referandumun ülkeye maliyetini hiç hesaba bile katmıyorum ama olaki bir refdum olursa hayır oyu veririm açık ve net.
Bu fehim adlı organizma nasıl etrafta dolanıyor inanılır gibi değil...
Birde araştırma önergesi verecez diyen koltuk çiçekleri var...
Kullanılan koltuk cilası oturdukça beyin hasarı mı yapıyor ?
Memento mori
Geçen gün ttb başkanı eleştiriliyordu...
https://www.cnnturk.com/video/turkiy...imlarina-tepki
Önce Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Financı, sonra tutuklu bulunan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçekleştirdiği operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddiasını gündeme taşıdılar.
O iddiaya yönelik CHP’den ise ilk açıklama İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu kimyasal silah iddiasını soru önergesi vererek Meclis gündemine taşıyacağını söyledi. CHP'den Canan Kaftancıoğlu da o tartışmaya dahil oldu. Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından, Milli Savunma Bakanlığının iddiaları yalanlayan açıklamasını alıntılayarak, "Olması gereken: Bilim insanı her türlü soruyu sorar, yetkililer de cesaretle sorulara yanıt verir. Bizde ayrıca olan ise: Soru soranların terörist ilan edilmesi ve linç edilmesi" ifadelerini paylaştı.
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 22-10-2022 saat: 22:18.
Memento mori
Sn CB kesinlikle haklı, faiz sebep enflasyon sonuçtur, bunu yaşayarak göremeyen varsa bi zahmet gidip beyin alsın.
Bakın faiz düştükçe enflasyon yukarı gidiyor.
Yer İmleri