bu resmi sabahtan akşama kadar bakıp bakıp ülke TÜRKİYE GÜNDEMİNDEKİ ABUK SABUK DURUMLARI ekonomik kriz ve sıkıntıları düşündüm tablo 100 milyon dolar müze para bulur hatta patates püresini atanlar tablo restore eden temizleyen kişi veya şirketin adamı hatta kankisi bile olabilir, olay feci de SANAT YOLSUZLUĞU diye belki patlar :

))
adamlar ince ince kulak çubuğu ucuyla o tabloyu 3 haftaya temizler

) ve 10.000 euro 20.000 euro parayı da kaparlar BELKİ DAHA fazla isterler
bizde ise ev temizliğine giden garibim vatandaş EVİN EFENDİSİNİN lütfuyla 20 dolara koca dubleks evi büyük emekle temizler , tek dert var insanlarda medeni değil asgari de olsa yaşayabilmek ve eve ekmek götürmek.faturaları ödeyebilmek.
ver bir ıslak mendil ve kuru selpak bir de bez çerçeveyi ıslak mendille tablo içini de selpakla temizleyim, müze yetkisnden biz türkler asla bir teşekkür bile istemeyez, para da istemeyiz. o tabloyu ben temizledim demek bile yeter bize..
çocuğuma acaba lucifer ismi versem cennete girer mi ?? MERAKTAYIM, onu merak ettim bu arada...gündem çok neşeli bu ülkede..
kurban keserken besmeleyi arapça besmele yerine, Allahın rahman ve rahim adıyla DERSEM , dersek ve kurbanı kessek o et yenir mi mundar mı olur ,o kurban makbul olur mu onu da merak ettim vallaha..
Yer İmleri