Sayfa 930/1195 İlkİlk ... 4308308809209289299309319329409801030 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

İlahiyatçı Cemil Kılıç'tan yobaz şeyhe tokat gibi yanıt!

İlahiyatçı Cemil Kılıç, Türkçe isimli çocuklara 'cehennemlik' diyen yobaz şeyhe tokat gibi cevap verdi.

İlahiyatçı Cemil Kılıç, Türkçe kökenli isme sahip çocuklara 'cehennemlik' diyen yobaz şeyhe, Arapça sanılan İbranice isimleri açıklayarak yanıt verdi. Siz de Arapça olduğunu düşünüp çocuklarınıza İbranice isim koyabilirsiniz.

İşte Arapça sanılan aslında İbranice olan isimler:

Gabriel: Cebrail

Michael: Mikail

David: Davud

İsaac: İshak

Mousa: Musa

Solomon: Süleyman

Eve: Havva

Adam: Adem

Abraham: İbrahim

Usain: Hüseyin

Elias: İlyas

Noah: Nuh

Jacop: Yakup

Jasmin: Yasemin

Josef: Yusuf

Aaron: Harun

Örnekleri çoğaltmak mümkündür. Çocuklarımıza Türkçe adlar verelim. Arapça-Ibranice veyahut diğer başka kültürlerin isimlerini koymayalım. Araplar, ev temizliği yapan kızlara "Ayşe" derler. Fatma “sütten kesilmiş” demektir. Hatice “Vaktinden önce doğmuş” demektir. Zeynep “tombul” demektir.

Gonca, Yonca, Gül, Bilge, Irmak, Deniz, Doğa, Başak, Begüm, Burcu, Türkan, Türkü, Hatun, Işıl, Öykü, Sevim, Toprak, Ülkü, Aykız, Bengü vs. gibi öz Türkçe isimler dururken, neden Arapça-Ibranice isimleri çocuklarımıza koymakta ısrar ediyoruz?

Mesela Osman, Arapça bir isimdir "Yılan yavrusu" demektir. Öz Türkçe "Yiğit" gibi bir isim dururken, el kadar çocuğa yılan yavrusu ismi konması akıl kârı mıdır?

Araplardan ayrı bir kültür geleneği olan Türk milleti içinde, hâlâ İslam dini ile Araplığı ayıramayanlara, şalvarı ve hurmayı dinin icabatından sayanlara rastlayabiliyoruz.

Bunlar, koyu Arap milliyetçiliğine hizmet ettiklerinin farkında değillerdir.

https://www.habererk.com/ilahiyatci-...t-gibi-yanit-1

Bence de yahudiler içlerine girip dinlerini bile değiştirmişler farkında değiller.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yagli boya fossil fueliymis diye bunlara da dadandi eco mafyasi.
    ----

Climate activists pour mashed potatoes on US$111m Monet work in German museum

BERLIN - Eco-activists on Sunday splashed mashed potatoes on a Claude Monet painting in a German museum, days after Vincent van Gogh’s “Sunflowers†in London was hit by tomato soup.

Publishing a video of the action on Twitter, the environmental protest group Last Generation wrote: “If it takes a painting – with #MashedPotatoes or #TomatoSoup thrown at it – to make society remember that the fossil fuel course is killing us all

bu resmi sabahtan akşama kadar bakıp bakıp ülke TÜRKİYE GÜNDEMİNDEKİ ABUK SABUK DURUMLARI ekonomik kriz ve sıkıntıları düşündüm tablo 100 milyon dolar müze para bulur hatta patates püresini atanlar tablo restore eden temizleyen kişi veya şirketin adamı hatta kankisi bile olabilir, olay feci de SANAT YOLSUZLUĞU diye belki patlar :))

adamlar ince ince kulak çubuğu ucuyla o tabloyu 3 haftaya temizler ) ve 10.000 euro 20.000 euro parayı da kaparlar BELKİ DAHA fazla isterler

bizde ise ev temizliğine giden garibim vatandaş EVİN EFENDİSİNİN lütfuyla 20 dolara koca dubleks evi büyük emekle temizler , tek dert var insanlarda medeni değil asgari de olsa yaşayabilmek ve eve ekmek götürmek.faturaları ödeyebilmek.

ver bir ıslak mendil ve kuru selpak bir de bez çerçeveyi ıslak mendille tablo içini de selpakla temizleyim, müze yetkisnden biz türkler asla bir teşekkür bile istemeyez, para da istemeyiz. o tabloyu ben temizledim demek bile yeter bize..

çocuğuma acaba lucifer ismi versem cennete girer mi ?? MERAKTAYIM, onu merak ettim bu arada...gündem çok neşeli bu ülkede..

kurban keserken besmeleyi arapça besmele yerine, Allahın rahman ve rahim adıyla DERSEM , dersek ve kurbanı kessek o et yenir mi mundar mı olur ,o kurban makbul olur mu onu da merak ettim vallaha..

3. 666 ben bu seen borsada

6237 PUAN HEDEFİM DERİM.

6237 KURANDAKİ AYET SAYISIDIR. üşenmedim sayDIM sene 2000 senesi , 3 dini kuruma gittim bunu düzeltin dedim not aldık ALLAH razı olsun dediler . o günden bu yana 6666 pek gündem değil zaten ama 2003 senesi saddam hüseyin kanımı akıttım kuranı kanımla yazdım filan 6666 demişti --adamı 2-3 sene sonra yakadılar astılardı zaten... özetle sayı saymasını bilmeyen bir medeniyet olarak 1400 senedir hava atma peşinde bir din alayışıdır gidiyoruz bakalım nereye kadar.....

1400 senedir kuranda kaç ayet var bunu sayamamış bir ümmetiz üzücü bir durum aslında bu arkadaşlar

GERÇEK İMAM hatipliler kuran severler 6666 ayet olmadığını bilirler ama 2000 yıl öncesi kuran hatipleri dahi pek saymamıştır merak etmemiştir , uzmanlardan vardır belki ayet sayısını SAYAN SADECE koca TÜRKİYEDE 3-5 kişiydik. Ben çocuk yaştaydım.

Ben de sanırım BELKİ DE 6. kişi veya 50. kişi miyim allah BİLİR YA , olarak en gençlerindendim.Gidiyorum uyarıyorum bu yanlış diye diye kendileri de emin oldular ve 6666 kulağa süper hoş geliyor = reklam SLOGANI gibi değil mi = bu tabunun anlamsızlığını da gördüler ya neyse...

2000 senesinde sokak röportajı yapılmıştı , 6666 diyen çoğunluk vardı , 30 kişiden hepsi aynı cevabı vermişlerdi olay rakamsal anlamda bir hatalı TABU haline de dönmemişti, dini bir parola ve kod haline dönmeye başlamıştı.

Saymak çok kolaydır . 6666 yerine bazıları 6236 der , çoğunluk ise 6237 ayet olduğunu sayarsa kabul eder zaten , bunu da hemen sayabilirsiniz de... okuması ilgilenmesi harika bir ilimdir ,kuran ilmi .

4. günaydın iyi haftalar

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bazılarında ilerde bayagı kızan kalabilir.

Lakin bunlar büyüme hisseleriymiş.

Devamlı büyüyorlarmış.

Bazılarını bende aldım sattım.

Diğer şirketler büyümeyeceklermiymişde hep bunlarda gazlamış fiyatlar.YTD.

Şimdi o dalda Esen var biraz.
    Ben 6 hisse biliyorum, baskasini anlamiyorum, onlarda turluyorum. Kuslar + Sise + Bankalar.

Kac sene tech hisselerini topladim. Saga sola saldirip kapital kontrolleri mi getiriliyor ne oluyor, xik kadar hisselerde ne satabilyorsun ne birsey, likit olmak gerekli diye hepsini sattim. 50 kat gittiler. Yonetenler sagolsun.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bi zamanlar en değer şirketleri kent ile fenerdi
    Evet o Kent acayip olmustu, 1 trilyon dolar miydi neydi!

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    bu resmi sabahtan akşama kadar bakıp bakıp ülke TÜRKİYE GÜNDEMİNDEKİ ABUK SABUK DURUMLARI ekonomik kriz ve sıkıntıları düşündüm tablo 100 milyon dolar müze para bulur hatta patates püresini atanlar tablo restore eden temizleyen kişi veya şirketin adamı hatta kankisi bile olabilir, olay feci de SANAT YOLSUZLUĞU diye belki patlar :))

adamlar ince ince kulak çubuğu ucuyla o tabloyu 3 haftaya temizler ) ve 10.000 euro 20.000 euro parayı da kaparlar BELKİ DAHA fazla isterler

bizde ise ev temizliğine giden garibim vatandaş EVİN EFENDİSİNİN lütfuyla 20 dolara koca dubleks evi büyük emekle temizler , tek dert var insanlarda medeni değil asgari de olsa yaşayabilmek ve eve ekmek götürmek.faturaları ödeyebilmek.

ver bir ıslak mendil ve kuru selpak bir de bez çerçeveyi ıslak mendille tablo içini de selpakla temizleyim, müze yetkisnden biz türkler asla bir teşekkür bile istemeyez, para da istemeyiz. o tabloyu ben temizledim demek bile yeter bize..

çocuğuma acaba lucifer ismi versem cennete girer mi ?? MERAKTAYIM, onu merak ettim bu arada...gündem çok neşeli bu ülkede..

kurban keserken besmeleyi arapça besmele yerine, Allahın rahman ve rahim adıyla DERSEM , dersek ve kurbanı kessek o et yenir mi mundar mı olur ,o kurban makbul olur mu onu da merak ettim vallaha..

Muahahahahaha. Senin de kafan benimki gibi calisiyor ama yok yav ne 20 bin dolarla ugrasacak sirket elemanlari. Bu cevreci mafyasi paranin dibine vuruyor bu islerden.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu cevreci mafyasi paranin dibine vuruyor bu islerden.
    Ceza var mı ? Tüy yün..yok..
    Establishment mob..
    Demokratsi diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor.
    Memento mori

Sayfa 930/1195 İlkİlk ... 4308308809209289299309319329409801030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •