Sayfa 375/582 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. İş yatırım araştırma başkanı Serhat Gürleyen bugün ki Dünya Gazetesi köşesinde Ankaradan yeni doğalgaz rezervi bulunduğunun sinyalleri geliyor yazmış. Antalya da ki sondajın süresi yeni navtex ile uzatılmıştı. Muhtemelen oradan, bir de birkaç gün önce Akçakoca da mevcut sınırlı üretimin yapıldığı kıyıya yakın deniz sahasında yapılan sondajda ciddi doğalgaz bulunduğu haberini paylaşmıştı Kanadalı sondaj şirketi.

Ülkemiz için güzel gelişmeler bunlar

https://www.dunya.com/kose-yazisi/du...ilir-mi/672493

https://trillionenergy.com/2022/10/2...ca-2-gas-well/
    Az insan çok huzur

2. Vadeliler fake atmayacaksa açılış ve bugün güzel olabilir...

3. gap açarsa ve akşama dolarsa düşüş başlar havasında bir borsamız var 11:00-14:00 hereketi bu haftanın kaderini ORTAYA KOYABİLİR.
    longcular haklı ama 4050 gidip bist 100 geri 3800 döner dönmeden aralık raliisi başlamaz bakış açısı da avr eregli için son tango mu acaba

fedor abi müzmin longsuzun sana 3 dünya savaşı hariç hiç bir gelişme komaz... sen rahatsız biz portföycüler her gün hop otur hop kalk heyecan yaşıyoz ben ALLAHTAN borsadan evimi geçindirmiyorum bu strese dayanmak zormuş )

4. 3966 açtı bu şu demek

ben düşmek istiyorum dowun %2 -3 yukarı gitmesini de şu an maalesef fiyatlayamam öğlen 12:30 kadar sizi FECİ ÇALKALARIM HATTA paralarım istersem de döverim ara ara ıslak odunla demek bu

30-32 puan artık açtık komedi açılış oldu ya neyse ::))

5. 50 puana düzelttik normalleştik 4050 gidersek ordan portföy ayarlanır )

hisse bazlı hareketler güzel bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sadi Bey Twitter'da bu yeni hükümetin 40 yıldır Çin'i büyüten, küresel ekonomiye katan, Çin'i böylesi bir deve çeviren tüm stratejilerine ters işler yaptığını yazmıştı... Çin'de birşeyler mi değişiyor acaba...
    Çin'i Sadi bey iyi tanıyor, bu konuda büyük şans. Ama Fedor bey, bu sene son senem, artık böyle bir medya ve borsa takibi olmayacak, temettüyü aldıktan sonra sistemi değiştireceğim. Her sene bir sürü sorun oluyor, ama bir şekilde bitiyor. Kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Çin'i Sadi bey iyi tanıyor, bu konuda büyük şans. Ama Fedor bey, bu sene son senem, artık böyle bir medya ve borsa takibi olmayacak, temettüyü aldıktan sonra sistemi değiştireceğim. Her sene bir sürü sorun oluyor, ama bir şekilde bitiyor. Kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.
    Arada yazarsınız ama, tamamen olmasa da kısmen soyutlanmak iyi olur.. Burada sizin yazılarınız önemli, hepten el çekmeyin ama.

8. O gün bugün mü?
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Sayfa 375/582 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •