Sayfa 141/1019 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ulan allahın malı..
    Yukarıda tablo verdim..
    ASGARİ ÜCRET DE 10 KAT ARTMIŞ..

İlk okul mat. Hocan kimdi senin ya..
    Bir tek dolar mı arttı memlekette..

Asgari ücret 10 kat artsın ama ekmeği hala 1 tl den alim in derdin adam ya..
    Aynen bende mal olduğumu düşünüyorum.

Malesef sizin gibi insanlara yem olduk. Bir daha asla..

2. Mal mul diyerek birbirinizi kırmayın arkadaşlar, olan olmuş, sağlık olsun. önümüzdeki maçlara bakalım.
    Memedabi sana cikolatalı gofret vereyim abi şekerin düşmüş senin
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT da yabancıya işlem yapan HSCB ve TEB Yatırım en başta,

4. Belli başlı badem spor tahtalarına hanginiz soktu HSBC
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. ANKA'nın haberine göre Çakar, TÜİK’in verilerine de atıf yaptığı yazılı açıklamasında, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Tüketicilerin yüzde 95 dolayındaki kesiminin aç ve yoksul olduğu anlaşılmıştır. Türkiye’nin nüfusunu yaklaşık 85 milyon olarak aldığımızda, 80 milyondan fazla tüketicinin aç ve yoksul olduğu görülmektedir.

Bu sorunu ayrıntılandırdığımızda, tüketicilerin yüzde 50’ye yakınının (yüzde 49,6’sı) açlık sınırının altında yaşadığı belirlenmiştir. Yani, 42 milyondan fazla tüketici (42,16 milyon) açlık sınırının altında yaşamaktadır. Tüketicilerin yüzde 45’ten fazlasının ise (yüzde 45,2) yoksulluk sınırının altında yaşadığı belirlenmiştir. Yani, 38,42 milyon tüketici yoksulluk sınırının altında yaşamaktadır.

Açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşayan tüketicilerin oranını topladığımızda, nüfusun yüzde 95’ine (yüzde 49,6 + yüzde 45,2 = yüzde 94,8) yaklaştığı görülmektedir. Açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşayan tüketicileri sayısal olarak topladığımızda ise, 80 milyondan fazla tüketicinin (42,16 + 38,42 = 80,58 milyon) aç ve yoksul olduğu görülmektedir.

Kaynak: https://www.haberler.com/guncel/tuke...990825-haberi/
    Tarih: 3 Haziran 2022

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mal mul diyerek birbirinizi kırmayın arkadaşlar, olan olmuş, sağlık olsun. önümüzdeki maçlara bakalım.
    Memedabi sana cikolatalı gofret vereyim abi şekerin düşmüş senin
    Ahanda
    Forumda kavga çıktı
    Üstelik kavga gundwane ile çıktı
    Yarına gırmızı olur mu reis

7. bakab satardım 1.25 tl ye 2007 de o bile 37 tl olmuş 2 katı artmış dolara göre vay be

8. Asgari ücretle çalışan en az 10 milyon insan var desek aileleriyle 30 milyon desek hepsi gerçek rakamların altındadır diye düşünüyorum. Örnek verelim 10 milyon insanın hanesine yalnızca asgari ücret giriyor. Daha az girende olabilir daha çok girende (Karı koca 11bin olarak) şimdi bu 10 milyon insanın 5.500 tl ile 3000 kira 1000 doğalgaz 500 elektrik 200 iletişim 500 de ulaşım gideri ile yaşamasını (1TL DAHİ GIDA MASRAFI YAZMADIM) normal gören var ise üstüne birde hz. ömerin adaletinden bahsediyorsa islam dinine inanıyorum diyor ise AHLAK ŞEREF HAYSİYET VE ONUR YOKSUNUDUR. ZERRE İ MİSKAL MİKTARINCA VİCDANI YOKTUR. KARAKTERİNDE PROBLEM VARDIR. AKLINDAN ŞÜPHE ETMELİDİR. EN KİBAR BU ŞEKİLDE YAZABİLDİM. ARTIK KONUŞMAYA BİLE MECALİMİZ KALMADI.
    NOT: Diyelim 2 asgari ücret giriyor yine de nasıl yaşanır hesabını siz yapın.

Sayfa 141/1019 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •