Sayfa 143/1019 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Büyük şehirlerde asgari ücretle tek kişinin ya da ailenin geçindiğini veyahut hayatta kaldığını düşünmek çok naif olur.

Ben size söyleyeyim nasıl ayakta kalıyor insanlar. Evin hane nüfusu 5 veya 6. Herkes asgari ücret alıp eve getirip koyuyor 20-25bin oradan geliyor. Evde en az bir tane akraba evliliğinden doğan engelli çocuk olsa 1.5-2 de devlet oradan veriyor etti mi 27? 6-7'sini kiraya veriyor 1-2 de faturalar yemek. kalanını da yiyorlar işte.

Yoksa 5.500 ile ev geçinmiyor dayu yok öyle bir dünya.
    Hane nüfusu 3 kişi bir bebek var kadın çalışamıyor yalnızca bir asgari ücret giriyor böyle bir hane yok mu ? ben aç açıkta değilim fakat kafamı yastığa rahat koyamıyorum koyamam koyamayacağım. insanlar yeterli gıda alamıyor marketlerde karşılaşıyorum bakıyor ve almaktan imtina ediyor. iyi bir evde yaşamak iyi cep telefonu bilgisayar almayı geçti konut ya da otomobil zaten alamıyor. Bazı ilerizekalılar diyorki avm ler dolu kafeler dolu işte bu ilerizekalıları Allah kahretsin ne diyebiliriz ki .. Sözüm size değil yanlış anlamayın gıda ve kira artışı yüzdesiyle gelir artışını kıyaslayamayanlaradır.

2. Her şey çok güzel olucak, az kaldı sıkın dişinizi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Her şey çok güzel olucak, az kaldı sıkın dişinizi
    hani ağşam pazarı olmayacaktı dayucum??bende sana güvendim şort girmedim bak veriorlar ağşam olmadan..herifler günlerdir tutulma var diorlar boru deel yanı

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mal mul diyerek birbirinizi kırmayın arkadaşlar, olan olmuş, sağlık olsun. önümüzdeki maçlara bakalım.
    Memedabi sana cikolatalı gofret vereyim abi şekerin düşmüş senin
    Hocam şahsen tanımıyorum ama forumdaki en istikrarlı ve eğlenceli insansın. Sayende borsa stresi azalıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    Üstelik kayıp yaşarım diye kaygı endişe ve stres yaşamadınız. Bu çok önemli bir etken nacizane görüşümdür.
    borsanın bana göre en güzel yanı şudur...

dışarıda 600,000 liralık arabayı sana 550,000 liraya bile vermeyebilirler...

ama borsada 6 liralık hisseyi gün geliyor 3 liraya alabiliyorsun orası güzel...

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hani ağşam pazarı olmayacaktı dayucum??bende sana güvendim şort girmedim bak veriorlar ağşam olmadan..herifler günlerdir tutulma var diorlar boru deel yanı
    Daha akşam olmadı dayucuğum, benn sana sabah yada öğle yada ikindi pazarı olmaz demedim, akşam pazarı olmaz dedim
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    2012 de 280,000 liraya daire almışım şimdi güncel değeri 4,500,000....

hangi bist hissesi bu sürede şimdi bozdursam bu daireyi bana alabilirdi...
    Bir ara hesap yapmıştım ama güncellemem lazım. 2010'dan bu yana 100.000.-TL ile düzenli olarak ISMEN alıp, temettüsünü de hisseye yatırsanız, şimdi 4,5 değil 14,5 milyonluk bile daire alırdınız.

yanlız bu sasa fena duruyor..hatta ürkütücü...bide o başlarsa endex nolur bilinmez....

Sayfa 143/1019 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •