Originally Posted by *Bozkurt Çok tehlikeli biri, millete şort açtırıp kendi kaçıyor olmalı Vob yapmayın batarsınız. İplise uydum bende şindi makinaya bi dene ceton attım 4386 dan Şortları 4356 dan kapattım, Bi daa iblise uymuycam
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Şortları 4356 dan kapattım, Bi daa iblise uymuycam havalar soğudu dayucum pantul çıkart artık, bırakalım şortlar dolaplarda hurçlarda dursun.
Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.
Originally Posted by the_economist havalar soğudu dayucum pantul çıkart artık, bırakalım şortlar dolaplarda hurçlarda dursun. Şöyle sağlam bi düzeltme gelse lönklüycez ama gram gevşetmiyor, mecburen vura kaça vura kaça donunu alıcaz iblisin elinden
ben erken sattığımdan bana ucuzluk yok .. pahalı benim için .. sabah satana uygun olabilir .
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
@Se_M, buyrun BofA nın bugün aldığı ve sattığı hisseler,
Originally Posted by berkimcans @Se_M, buyrun BofA nın bugün aldığı ve sattığı hisseler, tşkler berkimcans. bofa istediği gibi yönlendiriyor yine. aldıkları düşmüyor, sattıkları çıkmıyor. karşısında oyuncu yok resmen.
Forum Rules
Yer İmleri