Sayfa 98/180 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 777 - 784 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    teknosa belki de kap atmıyor olabilir ama anlayanlar ve bilenler için en büyük kap ları bilançolarıdır...heyecan ile bilançosunu bekliyoruz...normalde mevsimsellik olarak en stabil bilançosu üçüncü çeyrek olması gerekirken ,ben bu bilançodan rekor ciro ve karlar bekliyorum...asıl büyük ciro ve karları da bu yılın son çeyreğinden bekliyorum...

ama bir kaç gün içinde gelecek bilanço ile teknosa bünyesinde yaşadığı olumlu değişimi herkese gösterecektir...ektiği ağaçların artık meyve vermeye başladığını gösterecektir..
    Arena ceosu tvd 1 mılyar dolar ciro bekliyorum diyor, 2021 gore tl bazlı %200 dolar bazlı %50 artış beklıyorum dıyorsa teknosayı düşünemiyorum.
    dipnot arenada 25 milyon dolar solar sistem satmış hedefi 2023 ıcın 50 mılyon dolarmıs!!!
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

2.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Arena ceosu tvd 1 mılyar dolar ciro bekliyorum diyor, 2021 gore tl bazlı %200 dolar bazlı %50 artış beklıyorum dıyorsa teknosayı düşünemiyorum.
    dipnot arenada 25 milyon dolar solar sistem satmış hedefi 2023 ıcın 50 mılyon dolarmıs!!!
    arena dediğin şu arena bilgisayar mı ?? eğer o ise ve o ges satmaya başlamış ise teknosa hayli hayli satar...o halde kordsanın amerikalı toledo solar ile yaptığı lisans anlaşmasında kurulumu ve satış iş neredeyse garanti teknosada kalır...geriye üretim kısmı kalır...bence üretim kısmını da teknosanın yapma ihtimali yüksektir...böylece ges konusunda da komple bir şirket olacak..

doların ülkemizde yatay gitmesi buna karşılık enflasyonun yıllık gayri resmi olarak %150 leri bulduğu bir ortamda döviz ile satılan ithal ürünler özelikle de elektronik ürünler çok ucuz kalıyor...bu yüzden de bunların satışında patlamalar olacaktır...bu makro anlamda ülkemizde cari açığa neden olacak ve ihracatı azaltacaktır...

yani ülkemiz adına olumsuz ama teknosa adına ise olumludur...teknosanın da bu ortamda ciro ve karlarını çok artırmasını bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arena dediğin şu arena bilgisayar mı ?? eğer o ise ve o ges satmaya başlamış ise teknosa hayli hayli satar...o halde kordsanın amerikalı toledo solar ile yaptığı lisans anlaşmasında kurulumu ve satış iş neredeyse garanti teknosada kalır...geriye üretim kısmı kalır...bence üretim kısmını da teknosanın yapma ihtimali yüksektir...böylece ges konusunda da komple bir şirket olacak..

doların ülkemizde yatay gitmesi buna karşılık enflasyonun yıllık gayri resmi olarak %150 leri bulduğu bir ortamda döviz ile satılan ithal ürünler özelikle de elektronik ürünler çok ucuz kalıyor...bu yüzden de bunların satışında patlamalar olacaktır...bu makro anlamda ülkemizde cari açığa neden olacak ve ihracatı azaltacaktır...

yani ülkemiz adına olumsuz ama teknosa adına ise olumludur...teknosanın da bu ortamda ciro ve karlarını çok artırmasını bekliyorum...
    Değerli büyüğüm , Şu bedelsiz mevsimi geçsin full portfoy buraya gecicem. Arena bilgisayar bunları yapıyorsa Teknosa nın yapmamaı bu işe girmemesi bence düşünülemez
    Namık Kemal

4.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Değerli büyüğüm , Şu bedelsiz mevsimi geçsin full portfoy buraya gecicem. Arena bilgisayar bunları yapıyorsa Teknosa nın yapmamaı bu işe girmemesi bence düşünülemez
    dostum arenanın solar sistemler sattığına dair linki buraya atabilir misin acaba ?? çok merak ettim...acaba neler satıyor ?? zaten ges sistemlerini satmak için teknosa gibi şirketler ve yapı marketler uygun şirketlerdir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    26.10 2022 bloomberg tv saat 14.20 arena ceosu serkaan çelik konusması videoyu bulamadım ama tvde ızledım. twetriedan sızı etıketleyerek konusmanın notlarını okutabılırım
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Namık Kemal

7. videoda ges ile ilgili bir konu yok gibi...ben ges kısmını merak etmiştim..mümkünse onu da paylaşabilirsen sevinirim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    malesef dostum vıdeonun devamını boloombergde yuklememıs ama ızlemıstım. gunes enerjı sıstemlerı urettıklerıne daır kendı sıtelerınde de paylasmıslar. Lakin tv dedıdıgı gıbı rakamlar konusuu yok...

https://www.arena.com.tr/cozumlerimiz/arena-enerji
    Namık Kemal

Sayfa 98/180 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •