Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
sasa/hektaş takıntısını anlamıyorum, her daim böyle işler olur muhtelif tahtalarda, ben ilgilenmiyorum, ekranımda yok bu hisseler, gerek yok, belli ki mal çok toplu ve dağıtım uzun vadeye yayılacak, short falan yok pair trade gerek yok öyle maceralara, ignore et, ne hali varsa görsün

ay başı yazmıştım, banka bilançoları yukarı oynanır- bilanço vakti karlar realize olur.. aynen de öyle oldu, tahminimden biraz erken realize olmaya başladı sadece.. kasım için yukarı beklentim yok endeksten, her yukarı atak satış fırsatı olacaktır.. fed kaynaklı iyimserliğin de pek yansıyacağını zannetmiyorum.. endeks dışı tahtalardaki operasyonları kovalamak olabilir sadece

piyasaya para girişi durdu, krediler kapalı, hem gayrimenkul hem hisseler yatay/aşağı bi trend izler yıl sonuna kadar.. ocakta krediler açılınca hem konut piyasası hem hisse piyasası canlanmaya başlar, aralık sonu/ ocak bakılır tekrar duruma..
Takıntı değil..
Şundan önemli..
2010 lu yıllarda TR nin önde gelen ailelerinden birisinin tahtalarında pozisyon alan/yapan bir grupla ilişkim oldu idi..
Şu kadarını söylim 6 ay sonra endeks nerede olacak biliniyordu..
72.000 lerden dönerken 48.000 e kadar bekle..
Oradan al dediler di..

90 lere yaklaşınca ardına bakma kaç dendi..

O tahtalardaki spek/patron ikisilisi 6 ay sonra FED ne yapacak..ABD ne diyecek..Hangi yeni ekonomik modele geçilecek çok çok iyi biliniyor be ona göre pozisyon alınıyor..

SASA GUBRF HEKTS bu tahtaları takip etme nedenim budur..

Bütün bu rallinin başlangıcı esasında küçük tahtaların 2020 sonbaharında pandeminin ortasında harekete geçmesi ile başladı..
Enflasyonist büyüme politikasına geçileceği BÜYÜK ihtimal kulaklarına gelmiş idi..
Naci sarsıntısına rağmen dikkat edilirse hepsi dik durdu..
VE HALA..O küçük tahtaların bir çoğunda ciddi bir mal çıkışı yok..