Sayfa 952/1195 İlkİlk ... 45285290294295095195295395496210021052 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1. Erdoğan,"her 100 ilaçtan 89'u yerli" dediği tveti silmiş.

2. Memlekette 7,5 milyon kişi tokiye başvurmuş, kabaca 15 milyon insan eder.. hal böyleyken 1 milyona (en azından) togg alma sevdası, ...!!!!
    Herkese iyi akşamlar...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Memlekette 7,5 milyon kişi tokiye başvurmuş, kabaca 15 milyon insan eder.. hal böyleyken 1 milyona (en azından) togg alma sevdası, ...!!!!
    Herkese iyi akşamlar...
    kuralar ne zaman çekilecek , bilgi varmı ?

o zamana kadara kaç trilyon tl toplanmış olacak,kurada çıkmayanların parası ne zaman iade edilecek..

o paralara faiz uygulanacakmı ..misss gibi sorular..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Perşembe, Tüik enflasyon verisi açıklanacak.
    Bi zahmet unlu mamullerin katsayısını düşürelim, mümkünse çıkaralım.

İstanbul Un-İş Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Özdemir : "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarının artması bizim maliyetlerimizi her geçen gün katlıyor. Simitin 5 liraya satılması maliyeti dahi kurtarmıyor. Mevcut durumda simitin maliyeti 5 TL. Simit, açma ve poğaçanın eski kar marjlarına gelmesi için 8 TL'ye satılması lazım."
    Ankarada simitçiler 6 yaptı çoktan
    bir halt olacağı yok.

Akp / Mahir Ünal : Bugün itibarıyla Grup Başkan Vekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Alcakgonullu, hoş gorülü, esprili halka tepeden bakmayan Erdal İnönü ,ölüm yildonumunde saygı ile anıyorum.
    Kendisi ile denk geldi kısa bir görüşmem olmuştu 2000 li yillarin başında. Yaşamım da gördüğüm en alçak gönüllü kişilerden biriydi.

7. Bakanlar komedyen.
    Bakan Muş," son yıllara saymazsak enflasyon ortalaması % 8 ,9 civarında "
    Geçen 10 soruluk sınav yaptım kendime. İlk 5 soruyu saymazsak 100 sayarsam 50 aldım.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Araç fiyatları düşüyor, araç almayı düşünenler, bence, bu fırsat kaçmaz, bu düşüş balonu uzun sürmez, demedi demeyin, bu dik yükselen hissesinin düzeltmesine benziyor. %200 enflasyon olan ortamda kimse daha fazlasını beklemesin derim.

Sayfa 952/1195 İlkİlk ... 45285290294295095195295395496210021052 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •