Sayfa 589/1002 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    viop beni aşıyor üstad,
    Bu şekilde hedge ettim.
    Eğer daha iyileştirecek önerilerin olursa memnun olurum.
    MPS TCD ADP MAC GMR GOH RPD EIC HYV PPN
    Dususten korunmak istiyorsaniz tkf ciddi short tasiyor bu hafta endeks eksiyken arti 0.8 kapatti gunluk. Yukseliste de endeks 6 gunluk yaparken 1.5 yapabilmisti.

Bu arada myfinans webster falan noldu artik bu baslikta 3 gun ayni sayfa durdugu oluyor. Sanirim herkes fon uzmani oldu soru kalmadi 😬

Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Dususten korunmak istiyorsaniz tkf ciddi short tasiyor bu hafta endeks eksiyken arti 0.8 kapatti gunluk. Yukseliste de endeks 6 gunluk yaparken 1.5 yapabilmisti.

Bu arada myfinans webster falan noldu artik bu baslikta 3 gun ayni sayfa durdugu oluyor. Sanirim herkes fon uzmani oldu soru kalmadi 😬
    myfinans buralarda , ilk fonla tanıştığımdan beri çok katkısı vardır bana. ama webster gaip.
    TKF için teşekkür ederim. aslında takip ettiğim bir fondu, elemelerden geçemedi demekki. evet onu da kervana alayım.

3. Merhaba, herkese iyi haftalar.

Kârdan kesilen %10 stopaj borçlanma araçları veya kira sertifikaları fonlarında da var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Merhaba, herkese iyi haftalar.

Kârdan kesilen %10 stopaj borçlanma araçları veya kira sertifikaları fonlarında da var mı?
    O fonlarda stopaj yok şimdilik.

5. Son zamanlarda fonlarim az getiri getirmeye basladi.

KTM NJY ve NRC yerine hangi fonlari onerirsiniz. (YTD oldugunu biliyorum )

6.  Alıntı Originally Posted by serta2 Yazıyı Oku
    Son zamanlarda fonlarim az getiri getirmeye basladi.

Nrc son 1 ay 29% yapmis sanirim yarin tekrar 30-32ye ulasir aylikta bu az mi geliyor 😬

7.  Alıntı Originally Posted by serta2 Yazıyı Oku
    Son zamanlarda fonlarim az getiri getirmeye basladi.
     Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Nrc son 1 ay 29% yapmis sanirim yarin tekrar 30-32ye ulasir aylikta bu az mi geliyor 😬
    NRC iyi getiriyor çünkü %90 üzerinde hisse taşıyor bu durumda hem hisse riskini alip hem %10stopaj ödemek yerine direk hisse fon almak daha mantikli sanki

8. bence belli başlı bist ağırlıklı fonlar gerçekten çok iyi yönetilmeye başlandı türkiye'de. özellikle pandemiden beridir bu konuda amerikan etf'lerini solladığımızı rahat söylerim. düşüşlerde kayıp endeksin yarısı kadar hatta üçte, dörtte biri kadar. yükselişlerde kazanç en az endeks kadar. bu da aylık karları %30-%40'lara ulaştırıyor. aslında yavaş yavaş 2023'te enflasyon da düşerse enflasyondan doğan kayıplarımızı kurtarma umudu doğdu gibi. fonların böyle bir fonksiyonu varken kalkıp da ya bist 3000'e geri düşerse korkusuyla parayı faizde tutmak gerçekten akıl karı değil.

Sayfa 589/1002 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •