Originally Posted by ayhan53 enişte 140 diyo 100 demiyor muydu? Sizin enişte de MB’nin enflasyon rakamını sürekli yukarı yönlü revize ettiği gibi hisse rakamını revize ediyor.
Originally Posted by akcay oooo kime yazıyoruz viop yapmayın diye diye millet kalmadı viopta... Memed abinin yazmasına gerek kalmadı herkes pert
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by yemekci Son söz dedim ama bide bunuda koyayım Hafta sonu acaba bu olabilirmi diyordum cizgilerin birleştiği nokta hedef sanırım
Originally Posted by Abnormal Halen daha sasa alanları görüyorum.. Arka pencerenin önüne bina yapılmayaydı her sabah kaltığımda görecektim SASA yı . Kuzeye bakıyorum Aladağlar Güneye bakıyorum SASA
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by EGEDUK 100 demiyor muydu? Sizin enişte de MB’nin enflasyon rakamını sürekli yukarı yönlü revize ettiği gibi hisse rakamını revize ediyor. 100 ü gördü satıyon mu dedim 140 olacak dediydi
bir halt olacağı yok.
Çok çılgın hareketler oluyor vadelide.. Korku vermeye başladı bu hareketler..
Originally Posted by Abnormal Sasa spot ile yakın vade eşit seyrediyor, arbitrajcılar damlamıştır. Spottan açığa sat-vadeliden al.. Peki vadeliden shortlayanlar kim? TABİ TABİ sasa da tedbir var opp kiralama yok arbitrajcı sadece spot al vadeli sat yapabilir onada fırsat yok. tek faydalanabilecek olan elinde sasa olan spottan satar karşılığı kadar vioptan alır boşta parası kalır nemalanır.
Bear_Bull @BearBull26
Namussuz, 4.300 DE GAP BIRAKTI(vade geçiş gapı)...
Forum Rules
Yer İmleri