Sayfa 164/907 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 7252 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Hedefim 150-170 arası olmakla birlikte sasa portföyümün yarısından fazlasını riski dağıtmak amacıyla ve otomotiv sektöründeki bazı beklentilerimden dolayı bir otomotiv hissesine yönelttim. Sasa hissesinden kazandığımı başka hiç bir hissede kazanmadım. Yolu inşallah daha da açık olur.

Burada sabırla bekleyen belli başlı yatırımcı arkadaşlar var. Onları kutluyorum ve gönüllerince bol kazançlar elde etmesini canı gönülden diliyorum. Elimde kalan diğer sasa hisselerini hedefime kadar elimde tutmaya devam.

Sasa forumunda yorumlarımı burada noktalıyorum. Allaha emanet olun
    Hayırlı olsun bol kazançlar
    Froto mu bu otomotiv hissesi?

2. Neden KY nin 3 kuruş kazancına göz dikerler ki ; bunlar bitmeyecekler , bitmezlerde……. Sabırla , inatla beklemeye dewam. İlk SaSa mı ekim/2017 de almışım. O zaman da vardı bu ayıcıklar ; şimdi de varlar ; gelecekte de olacaklar. Sadece SaSa da değil….

Patron , yanlış duymadıysam yatırımlar bitinceye kadar temettü vermeyeceğini , bedelsizler ile ilerleyeceğini söylemiş geçen seneki genel kurulda. Kuşlu sitede çok sağlam bilgi paylaşımı yapan arkadaşlar da var elbet.

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler
    Beetlejuice.

3. Eskiden satışları yazardınız satışları durdumu paylaşım yapmıyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Kenarda bol miktar nakit bulundurun. Yakında bedellerle sizi yıkmaya başlayacak. Toplam 2,5 milyar dolar yatırım yapmış o da borçla. Şimdi bu şirketi 12 milyar dolardan alıyorsan 10 defa düşün....
    Dursunda gelecekse o para çoktan hazır ama hep pahalı diyenler, sasa kadar yatırım yapmayanların bedelli artışlarıyla milleti nasıl mağdur ettiler? onlarıda konuşalım mı? yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Hedefim 150-170 arası olmakla birlikte sasa portföyümün yarısından fazlasını riski dağıtmak amacıyla ve otomotiv sektöründeki bazı beklentilerimden dolayı bir otomotiv hissesine yönelttim. Sasa hissesinden kazandığımı başka hiç bir hissede kazanmadım. Yolu inşallah daha da açık olur.

Burada sabırla bekleyen belli başlı yatırımcı arkadaşlar var. Onları kutluyorum ve gönüllerince bol kazançlar elde etmesini canı gönülden diliyorum. Elimde kalan diğer sasa hisselerini hedefime kadar elimde tutmaya devam.

Sasa forumunda yorumlarımı burada noktalıyorum. Allaha emanet olun
    Hayırlısı olsun sayın dede...
    hisse düşürken susanlara inat en çok yazan sizdiniz...
    sayenizde sabırlı olmayı öğrendim...
    Tofasta yorumlarınızı okudum, yakındır gelirim bende...
    saygılar
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

6. polyester ureten bir firma nasıl bu kadar ucar? bilmedigimden soruyorum nedir bunun olayı? hisseye atladık tabi de elimizde patlamaz umarım artık cok korkutucu yukseldi

7.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    polyester ureten bir firma nasıl bu kadar ucar? bilmedigimden soruyorum nedir bunun olayı? hisseye atladık tabi de elimizde patlamaz umarım artık cok korkutucu yukseldi
    Dur korkutma bizi ortak...
    zaten elim sat tuşuna gidiyor sonra vazgeçiyorum...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

8.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    polyester ureten bir firma nasıl bu kadar ucar? bilmedigimden soruyorum nedir bunun olayı? hisseye atladık tabi de elimizde patlamaz umarım artık cok korkutucu yukseldi
    Ürettiğini iç piyasada, yurtdışına ihraç eden firmalara kolaylıkla satma kabiliyeti, ürettiği ürünün çok kısa sürede kâra dönüşmesi, ülkenin plastik hammaddesindeki bir takım kimyasalları gene kendi bünyesinde üretecek olması ve yurtdışına çıkan dövizi engelleyip ülkede tutması, bunun da cirosuna yansıması asıl konu. Ülkedeki plastik konulu her şeyde Sasa imzası olacak hikâyenin anafikri.

Sayfa 164/907 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •