Sayfa 107/180 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 849 - 856 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir kap haberi teknosanın kaderini %100 değiştirecek...zaten burada sürekli teknosanın alt yapısının buna uygun olduğunu yazıyorduk..artık ges üretimini de teknosa mı yapar bilinmez...gönül ister ki teknosaya bağlı iklimsa bu işi yapsın...gerekirse iklimsayı halka arz edip gelen nakit ile bir yapılanmaya girsin ve üretimi de iklimsa yapsın..çünkü buna çok uygun teknosa ve iklimsa...bakalım önümüzdeki süreçler neyi gösterecek ??
    kordsanın anlaşma yaptığı toledo ges panelleri tknsa mağazalarında kurulum dahil iyi satış ve gelişmiş mağaza ağı ile pazarlanır fk 8 olan tknsa * 5 olur gelecek haberle ytd.

2. Bofa comes back..

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    kordsanın anlaşma yaptığı toledo ges panelleri tknsa mağazalarında kurulum dahil iyi satış ve gelişmiş mağaza ağı ile pazarlanır fk 8 olan tknsa * 5 olur gelecek haberle ytd.
    kordsa sadece lisans anlaşması yaptı..yani o ürünün aynısını üretecek...yıllık da lisans ücreti amerikalı şirkete ödeyecek...o ürünü sabancıların şirketlerinden birinde üretecekler...buna en yakını teknosa ve teknosaya bağlı iklimsadır...toledo nun ges santralleri çok verimli arkadaşlar %40 verimliliğe sahiptir...diğer çin menşeli ges ler ise %10 verimliliğe sahiptir...

geçmiş günlerde bu ürünleri geniş geniş anlattık...binaların dış cephelerinde,otomobillerin camlarında,....v.b çok kullanım alanı var...bu ürün piyasaya girerse piyasayı silip süpürür...son teknoloji ürün bu...o zaman da teknosa yetkililerinin biz ges sektöründe öncü olmak istiyoruz lafı yerini bulmuş olur...galiba söylemek istedikleri buydu geçmişte...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Beklenen misafir geldimi.

5. piyasa teknosanın beklentilerine yeni yeni uyanıyor.... oysa biz aylardır bunları tekrarlıyoruz...yapacak bir şey yok...kimi yatırımcılar hisseleri diplerinde iken alıyor kimisi de tam da çoştuğu vakitlerde...herkesin keyfi farklıdır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. teknosa zaten yeni mağaza kosepti ile e-ticareti ile pazar yeri ile ve diğer bir çok yenilikleri ile çok güzel bir yola girmişti...bu yol onu yıllık cirosunun değerine çıkarabilecek bir yoldu...ama bunların üzerine bir de ges gelince (ki bu bizim için bonus bir beklenti idi .. ) bu süreç hızlanacak görünüyor....ges işi bir çeşit katalizör görevi görecek ve olacakları biraz daha hızlandıracaktır...yakında ges ile ilgili kaplar da düşmeye başlayacaktır...o kaplar birilerini yeni uyandıracaktır...sabır sabır sabır...

7. boşuna teknosadaki potansiyel bir gesan kadar var demedik... bakalım zaman bizi haklı çıkaracak mı ??

8.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Biraz serzeniş belki bofayı hareketlendirir
    bunlar aynı ekip sag cepten sol cebe atıp duruyolar tilki bunlar...noldu bi gun sonra kıymetinimi anladılar hissenin..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 107/180 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •