Sayfa 273/1019 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    cumhurbaskanı erdogan:

Bir gece yattık sabah kalktık, baktık o dil yok. Türkçenin mevcut kelime hazinesiyle felsefe yapamazsınız. Ya Osmanlıca kelime ve kavramlara başvuracaksınız ya da İngilizce, Almanca, Fransızca kavramlara...

osmanlıca arapça loading....
    Tufeyl diye bir kelime kullanılmıştı, baktım internetten silinmiş. Ben de ne diye bakmıştım.

Günümüzde ve tarihte insan ismi olarak kullanılan bir kelime olduğundan belki silindi.

Matrix'de yaşadığımıza dair bir ufak şey olabilir.

Eksi sözlükte kelimenin anlamı anlatılmış.

https://eksisozluk.com/tufeyli--168286?p=1
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Arada Tivibu'da bir film oynuyor. Bisiklet tamircisi bir adam var ama bisiklete binmeyi bilmiyor.

https://www.beyazperde.com/filmler/film-253750/

Özet
    Küçük bir kasabada yaşayan Raoul Taburin’den bisiklet ile ilgili her şeyi bilmektedir. Adeta bir bisiklet piri olan Raoul, bisikletle ilgili her şeye hakim olmasına rağmen binmeyi bilmez. Çocukluğundan itibaren bir türlü dengede durmayı başaramayan Raoul bisiklete binmekten korkmaya başlar. Kendisini kimsenin anlamayacağını düşündüğü için bisiklete binemediğini herkesten gizler. Ta ki bir gün arkadaşı Figougne, Raoul’un bisiklete binerken fotoğrafını çekmek istemesine kadar...

Bir yorumcu da şöyle demiş

Felsefi degişik mesajlar veren doğal ve gülümsetici ilginç film. Küçük kasabada alışılagelmiş hayatlar. Küçük yer algıları. Bir şeyi çok sevmek, istemek ama asla onu kontrol altına alamamak. Ölüm veya yaralanma pahasına birşeyi yapabildiğini hissedebilmek, heyecan duymak. Beğendim çok..
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    iş bankası müdüründen bahsediyorsun hemşerim aloooo

adam 29 ekimde çıkıp kağıttan şiir okumuyor. batıyoruz diyor.

tr ekonomisini en iyi tanıyan gruplardan birinden bahsediyoruz.

ama kulağını çekseler de keşke batsak, sen de mutlu olsan ne iyi olurdu değil mi?
    İş Bankası müdürü isyan bayrağını açtı....Bu ne demek geçmişte gördük....hükümetin seçimi var ve bu çıkıp planı bozuyor....ben bilmem hükümet bilir....

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu çıkışına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak "Haramı, helali gayet iyi bilen bir iktidarı bu şekilde lekeleyemezsin, onu sen aynaya bak kendinde ara. Emniyet teşkilatımıza iftirada bulunamazsın. Bu ne insafsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır" diyen Erdoğan, "Hükümetin cari açığı uyuşturucudan temin ettiği gelirle kapatacağını söyleyen zavallılara yanıtı yarın vereceğim" ifadelerini kullandı.....
    Ya sen iktidara talip olacan devleti uyuşturu parası Türkiye de....sen iktidara gelmek istemiyorsun belli.....Erbakanın güzel bir lafı vardı Hadİİİİİ orrrrrrrrrrdan....

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Arada Tivibu'da bir film oynuyor. Bisiklet tamircisi bir adam var ama bisiklete binmeyi bilmiyor.

https://www.beyazperde.com/filmler/film-253750/

Özet
    Küçük bir kasabada yaşayan Raoul Taburin’den bisiklet ile ilgili her şeyi bilmektedir. Adeta bir bisiklet piri olan Raoul, bisikletle ilgili her şeye hakim olmasına rağmen binmeyi bilmez. Çocukluğundan itibaren bir türlü dengede durmayı başaramayan Raoul bisiklete binmekten korkmaya başlar. Kendisini kimsenin anlamayacağını düşündüğü için bisiklete binemediğini herkesten gizler. Ta ki bir gün arkadaşı Figougne, Raoul’un bisiklete binerken fotoğrafını çekmek istemesine kadar...

Bir yorumcu da şöyle demiş

Felsefi degişik mesajlar veren doğal ve gülümsetici ilginç film. Küçük kasabada alışılagelmiş hayatlar. Küçük yer algıları. Bir şeyi çok sevmek, istemek ama asla onu kontrol altına alamamak. Ölüm veya yaralanma pahasına birşeyi yapabildiğini hissedebilmek, heyecan duymak. Beğendim çok..
    Film hakkında bir yorumda bulunamam izlemedim .Sadece yazdıklarınızı okudum.
    Bir film izlemişdim ondada benzer bir durum vardı.Adam balık tutma sanatı konusunda kitaplar filan yazıyor ama aslında hayatında hiç balık tutmamış biri
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Kısmetse yarın uygun yerden gümüş ve altın alacam....â“‚ Fed Güvercin konuşursa yükselir.şahin konuşursa düşer.Tahminim yine şahin konuşacak....Yarın 0,75 artırsa bile bundan sonra faiz artırmayacak....son faiz artırımı....Zaten abd de otomotiv ve emlak sektörü teknik olarak durgunluğa geçti.....

Fiziki Altın Satışları Dünyada 3 Aylıkta %28 Artarak Pandemi Öncesine Döndü *Dünya Altın Konseyi
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Fiziki Altın Satışları Dünyada 3 Aylıkta %28 Artarak Pandemi Öncesine Döndü *Dünya Altın Konseyi
    Altında talep arttı ise : ya bizde aşiret düğünü olmuşdur yada hintli zenginin biri evlenmişdir
    Gümüşde talep arttı ise : sn Dva Glaza havuzunun çeperlerini gümüşle kaplatmış demekdir
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 273/1019 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •