Sayfa 316/1019 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Viop XLV

1. Kur sabitlenmiş gibi, büyük şirketlere yurt dışından para bul deniyor muhtemelen. Küçük ve borçlu şirketler avantajlı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Netaş defter değeri ve özkaynaklar felaket yerlere gelmiş , bide hergün yükseldi bu hisse şaka gibi...

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tuprsdaki hikayenin biteceğini düşünmüyorum. Satan sattıktan sonra 500 der gibi. 4.çeyrek daha da iyi kâr gelecek marjlar çok daha iyi 3ç ye göre.
    Fıstık 375 demiş yılbaşında 90 tl ye alıyordun tüpraşta yaklaşık 150 idi herhalde
    Bence tüpraş fıstığın yanında ucuz kalmış
    Fıstığa bakınca tüpraşın şu an 500 olması gerekirdi.
    bir halt olacağı yok.

4. Bilanço döneminin yıldızı MGROS oldu. Yine şiirler ötesi.

artık sasai hareketi 140 liraya gelmişse benim de piyasa gurum ayhan abinin eniştesi olmuş demektir. başkanın eniştesi konuşsun herkeşler sussun

şaka şaka.

BIMAS, ISCTR, VESBE, ENJSA, ECILC, OYAKC, EREGL, KRDMD,ISMEN, ISYAT piyasada varken abartı yok SASA'ya 20 tl bile vermem.

şaka ayhan abi sen bu ortamları bilirsin.

iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

6. Sasanilere bugün bi miktar bağışta bulundum, bi da tarikatlara dokanmam abi cıss yapıyorlar, trafik affeder sasani affetmez
    Sasası olanın tasası olmaz derler, tasalanmaya gerek yok
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    artık sasai hareketi 140 liraya gelmişse benim de piyasa gurum ayhan abinin eniştesi olmuş demektir. başkanın eniştesi konuşsun herkeşler sussun

şaka şaka.

BIMAS, ISCTR, VESBE, ENJSA, ECILC, OYAKC, EREGL, KRDMD,ISMEN, ISYAT piyasada varken abartı yok SASA'ya 20 tl bile vermem.

şaka ayhan abi sen bu ortamları bilirsin.

iyi akşamlar.
    Milli piyango çekilişinde rakam yayınlarla ya o hesap oldu.Dur bakiim bültene ve elimdeki biletleri .

OYAKC ve EREĞL eh işde idare eder 10 da 2 uyumluyuz sn el turco.

gerisi yok bende ama bazıları olabilir ilerde.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Eregli demir madeni bulmus.

Sayfa 316/1019 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •