Sayfa 321/1019 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Viop XLV

1. Bir Türk Profesör Çin'de ödül almıştı, sanırım antenlerin modellenmesi ile ilgili yenilik yapmış.

Bu tip şeyleri rüyanda vs bildirseler bile anlaman ve birilerine anlatman için temel bir kısım matematik gerekir diye düşünüyorum.

Oyun pazarında iyiymişiz, bence çok zeki ve meraklı kişiler kendi başlarına veya kafadar arkadaşları ile tasarım ve yazılım işinde ilerliyor, işin ekonomisini bilenler sonradan onları büyütüyor. 1 milyon yazılımcı işi fos çıktı,

Benim rabbim olmadı, her şeyi tırnaklarımla kendim öğrendim, gerçi neyin ne olduğunu baştan söyleseler çok da çaba harcamazdım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Borsada para kazananlar profesyoneller dışında bir kağıt bulup kârı vs iyi bir şirketi bulup yatanlar yada tesadüfen trendi yukarıda olan hisseye yapışanlardir. Ayhan başkanın eniştesi gibi.

3. EREGL!nin bulduğu maden sahasına yakın br işletme varmış, belki onu da satın alırlar.
    http://www.ceylangroup.com/tr/sektor...k-demir-madeni

EREGL'den ayrı OYAK da demir madeni işinde.

http://ataermadencilik.com.tr/kurumsal/

...OYAK şirketlerinden ATAER Madencilik, yerli doğal kaynaklarımızın azami seviyede değerlendirilerek ekonomiye kazandırılması ve pelet ithalatına ayrılan kaynağın yurt içinde kalması amacıyla Malatya, Hasançelebi’de kurulacak olan Demir Cevheri Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi’ni hayata geçirmek için 2020 yılı içinde çalışmalara başladı.

Yeni kaynak yaratma hedefiyle kurulacak tesis ile ülkemizin demir cevheri üretiminin yüzde 65’inin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Türkiye’nin ve OYAK’ın ikinci ve en büyük kapasiteli demir cevheri peletleme tesisi olarak ülkemizin demir cevheri ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalar sürmektedir.

ATAER Madencilik, bu yatırımı ile ülkemizin zengin yeraltı kaynaklarını en verimli şekilde işleyerek ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Ataer Madencilik ve Japon JFE Steel ortaklığıyla yaklaşık 55 ayda tamamlanması hedeflenen Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi'nin dışa bağımlılığı yıllık 350 milyon dolar azaltması öngörülmektedir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Günaydın.
    Ereğli haber harika zaten.
    Onun dışında asıl Çin sıfır Covid stratejisinden vazgeçebilir haberleri var ki Hangseng 6.5%.
    Emtialar , petrol yükselişte.
    Çelikler haberden bağımsız da gidebilir bugün.
    Kolay gelsin.

Swap ile merkez bankasına 72,129,000 USD
    emanet gelen para....

Borç denizinin üzerinde hayaller ile sörf yapmaya devam....

6. Ayhan Başkan enişte revize etti mi rakamı yoksa vuralım mı kafasına malum kağıdın?

7. Herkese günaydın hayırlı cumalar Fenerbahçemize TEBRİKLER.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Günaydın.
    Ereğli haber harika zaten.
    Onun dışında asıl Çin sıfır Covid stratejisinden vazgeçebilir haberleri var ki Hangseng 6.5%.
    Emtialar , petrol yükselişte.
    Çelikler haberden bağımsız da gidebilir bugün.
    Kolay gelsin.
    HRC fiyatlarıda %2,5 yukarda 2 gündür yukarı hareket.
    Eregl de daha açıklayıcı bilgi gerekli bu yatırımla ilgili ,
    ama amaç belli hem tahtaya hem endekse katalizör yaratılmaya çalışılıyor.
    Bunu ne kadar değerlendirirler onu bilen badem spor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 321/1019 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •