Sayfa 449/1019 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Viop XLV

1. Ak Yatırım, Pegasus için hedef fiyatını 352,00 TL'den 650,00 TL ye yükseltirken, tavsiyesini "endeksin üzerinde getiri" olarak korudu #PGSUS

500 hedefte kadük kaldı...

eylül ayında 250 lira iken nisana 500 diyorlar diyordum...

ben içimden hadi canım dedim...

işe bak...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vob yapmayın...Hele short asla...

Borsaların doğası: longtur.Büyüme,enflasyon ve Otoritelerin shortu engelleyen kurallar koyması...Tüm bunlar longu destekler.

Hele enflasyon %80-90 ise short yapmak; 80 km hızla karşıdan esen fırtınaya karşı koşmaktır.

Ama memetabi gelirse o zaman zirve oluşmuş olabilir.
    Hele sağda solda, borsa çok primlendi yok çok şişti gibi cümleler edeni hiç dinlemiyorum bile
    Şorttan bu gibi söylemler yüzünden battık
    Eski puanla şuan bist 440bin
    iki sene önce deselerdi ki bana bist 400bin olucak, hadi lan ordam derdim
    Hamdım Piştim Yandım

3. Dalgada son durum.. Ihtimal.. Sinirlarda izliyoruz

hersey mumkun.. (2. Dalganin ihtiyaci oldugu tek sey zaman... Fiyat minimum yeterli geri alim yapti.) . Ama beklentim 46xx @xu030 civarlari.. Kismet....

4. xu30 dolar bazlı +8-9 daha gideri var
    bence aralık ortasına doğru(12-14) ocak vade sonlu short açılır
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hele sağda solda, borsa çok primlendi yok çok şişti gibi cümleler edeni hiç dinlemiyorum bile
    Trade sisteme uyarak -bu sene- sadece long/flat gitseydim.varlık şimdikinden 3 kat daha fazla olurdu.

yüzlerce sistem denedim-yaptım..bu kadar güzel kar egrisi sadece long/flatlerde oluyor...karma veya short sistemlerde bunu bulamadım...

temmuzda şöyle hata yaptım: LONG SİSTEMİN kazancı bu iken, FLAT DEDİĞİ YERDE SHORT AÇTIM..VE O ZAMAN %20 ZARARIM oldu..Flat (long kapama)demek short değilmiş...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    sn bozkurt teknik yapmam .o kırmızı çizgiyide şu an bulunduğumuz seviye belirgin olsun diye çizdim .başka bir önemi yokdur.

not:açıkcası bu grafik usd bazındadır ama o dahi çok yanıltıcıdır.(sadece bu yıl %8,2 enflasyon var yıllık ,
    onların parası da sadece bu sene % 8.2 aşındı. 2002 yılındaki 100 usd ın amerikadaki alım gücü nedir bu seneki nedir onuda hesap ediniz)
    yapmıyor olmamın sebebini söyledim.inanmadığımdan değil.kızgınlığımdan. yoksa buradaki teknikcilerin söyledikleri seviyeleri not alıyorum excelde.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SN. saraylı derdi..bir opt. olsa bile son 25-30 işlemin kar eğrisi düzgün açılı ise: o sistem ilk 3-4 sinyali %85-90 isabetli olur.
    Nerde kaldı saraylı gibi üstadlar. Şimdi yeni moda twitterda hisse çıkarsa düşeni kırdı, hisse düşerse onay almaya gidiyor. Herkes kafasına göre çizgi çekiyor düşeni kırdı diyor arkasına bı dünya insan beğeniyor. Çizgi çekmeyi bile bilmeyen adamlar teknikci oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    4400 ü bırak..
    Ben ocak şubatta 3200 hedef marş marş dediğimde topa koydular beni burada..
    3200 e düşse ÇÖKMÜŞ olacaz o derece uçtuk..

Sayfa 449/1019 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •