Sayfa 468/1019 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    30 kasıma kadar devam edebilir duruyor yarın devre kesmezse eğer devam edecektir
    Pala oyunu 17 kasımda bitirse tam süper olur
    geçen yılki 17 Aralık ı herkes hatırlıyor ama 2000 yılındaki 17 Ocak ı hatırlayan azdır
    yanlarına bir 17 Kasım yakışır.

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Benim 5dk alda abi yarin sat verirse bagis yapabilirim ama zor gorunuyor.. Hergun bagis yapmayalim Bozkurt abi lutfen bagislarimizi yaparken iktisatli davranalim ... Yoksa bagis toplamak durumunda kalabiliriz degil mi..
    Bağışta sıkıntı yok şuan sarıkızdan gelen karlar oldukça fazla, ben çok kar a alışık değilim, bi kısmını dağıtmam lazım fakir fukara garip gurebaya
    zaten yarın sıra sende, yok ben sıramı sana veriyorum diyorsan orası başka bi hesaplama yapalım yarın ki bağış yapıcağımız seviye 5155 mi olsun 5255 mi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bağışta sıkıntı yok şuan sarıkızdan gelen karlar oldukça fazla,
    bereketini gör..
    memedabi de gümüşünü kurtarmıştır..
    okadar masaya vuruyordu.
    Memento mori

4. Uzun zamandır kasa zayıftı, bugün taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 20bin dene yeni ceton atılmış makinaya ve böylelikle 300bin bandına tekrar çıktı aps 302bin oldu
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bağışta sıkıntı yok şuan sarıkızdan gelen karlar oldukça fazla, ben çok kar a alışık değilim, bi kısmını dağıtmam lazım fakir fukara garip gurebaya
    zaten yarın sıra sende, yok ben sıramı sana veriyorum diyorsan orası başka bi hesaplama yapalım yarın ki bağış yapıcağımız seviye 5155 mi olsun 5255 mi
    O yarin sabah acilistan sonra belli olur Bozkurt abi sarikiz iyiymis kaynağı belli bağış daha iyi... yinede bağışı az az ama surekli yapmaliki hergun para dagitilmaya devam edilsin...

6. %19 iskontolu olarak ana ortak aracı kurumlara Akfen GYO satmış. Alıcılar emeklilik fonları ağırlıklı.

<<<<<<<
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1079303

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Şirket") ortaklarından Akfen Holding A.Ş. 'nin sahip olduğu Şirket sermayesinin %9,99'una tekabül gelen 129.990.000 TL nominal değerli paylar ile Akfen International Holding B.V.'nin sahip olduğu Şirket sermayesinin %9,99'una tekabül gelen 129.990.000 TL nominal değerli paylar, 1 TL nominal değerli pay için 3,70 TL fiyatla Kurumumuz aracılığıyla (Satıcı Üye) Toptan Alış Satış İşlemleri kapsamında Ek-1'de yer alan listedeki yatırımcılara satılacaktır. Alıcı üyeler İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş., Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'dir.

Toplamda satılacak olan 259.980.000 TL nominal değerli paylar halihazırda "Borsa'da işlem gören niteliktedir".

Söz konusu işlemde beher pay bedeli başvuru tarihinden önceki iş gününden başlamak üzere geçmiş 10 iş günü boyunca oluşmuş ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması alınarak hesaplanmış olup, hesaplanan fiyata %19 iskonto uygulanarak belirlenmiştir.

Satış işleminin 14.11.2022 tarihinde gerçekleştirilmesi öngörülmekte olup, işlem takasının Pay Piyasası takas süresi içinde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

..
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. az suyunu çıkardılar
    Memento mori

8. Herkese iyi akşamlar.
    Son zamanlarda dikkat çekiyorum.
    Hareket 1999 a benziyor.
    Koşullarda öyle.
    Hisse olan arkadaşlar bence ocak ortasına kadar uyku moduna geçmeli.

Twitter da 1999 hareketin resmini koydum.
    Bunu akılda tutmakta fayda var.
    İnsanın ömründe çok fazla denk gelmeyecek zamanlardayız.
    Biraz fazla iddialı gibi oluyor.
    Fakat
    Adamlar istediği hisseyi ciziyor.
    Ekimde iki seferde toplu cizdi.
    Nereden döner
    Anca kendileri bilir.
    Fakat hisseler toplu.

https://twitter.com/yemekci53/status...AwvocbS0w&s=19

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 468/1019 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •