Sayfa 509/1019 İlkİlk ... 94094594995075085095105115195596091009 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop XLV

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    viopda

15 senelik kayıtlara ulaşılabilecek bir imkanınız var mı (pc den ) ?

ben sade 2022 senesinin kar zararına ulaşabiliyorum.
    @pisyedili01, 15 yıl öncesi yazmama rağmen 10 yıl öncesine ulaşabildim, sizde denebilirsiniz, belki olur

https://tr.investing.com/indices/bis...istorical-data

2. Bozkurt çalı arkasında ne ediiin. Sasaniler zorla bağış mi alirler.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @pisyedili01, 15 yıl öncesi yazmama rağmen 10 yıl öncesine ulaşabildim, sizde denebilirsiniz, belki olur

https://tr.investing.com/indices/bis...istorical-data
    ivedi cvp için teşekkürler.

yalnız ben soru şu sebeple havada kaldı aziz dostum.

bir kişi 15 senedir viopda kazanan var mı diye sormuş.

bende viopda geriye dönük kendi extresinni göre var mı diye sormuştum.

amacım son 15 yılki kar zararımı hesaplamakdı.(ben denedim son 1 yılı görebiliyorum sadece)
    o yüzden sormuştum.cevap için tşkler dostum yinede.düşünmen ve zahnet etmen yeterli binyaşayasın dostum.

not:daha önce merakdan bende geriye dönük kendi performansımı merak etmişdim.
    kendi tarihsel performansımı ispatlayabilmek önemlidir benim için.
    ispatlayamayacaksam zaten boşuna komisyon ödüyorum demekdir işlemi anında keserim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Bozkurtun sesi çıkmıyor sasaniler zorla bağış almak için öpüyorlar sanki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vobdan zengin olan görmedim(belki vardır).Vob çok uygun şartlarda ,makul kaldıraçla harçlık verir.Yoksa zengin etmez.

Hele short olanın sonu hüsrandır.

VOB YAPMAYIN(dilimize pelesenk oldu).Batarsınız,asla başaramazsınız,aklını alırlar vs...

HUZUR BIRAKMAZ,gece millet başka işlerle uğraşırken siz futurelere bakarsınız.

bence 2 yöntem var;

---Belli noktalarda,3-5 farklı sektörden 10 hisse al ve bekle..işte HUZURLU ZENGİNLİĞİN ANAHTARI.

---Bu arada,CAUTİONARY YÖNTEMİNİ İNCELEDİM..KENDİMCE GEÇMİŞE DÖNÜK testlerini yaptım...sıkıntısız ve güzel kazanç yöntemiymiş.Strest yok.uzun vade iyi getiriler oldu.

6. https://www.dunya.com/ekonomi/borsa-...-haberi-674251

"Şirketlerin ilk çeyrek bilançolarını açıkladığı günlerde yıllıklandırılmış karlar üzerinden yaptığım hesaplamalarda BİST-100’ün ortalama fiyat/kazanç oranı 7.98 çarpan seviyesindeydi.
    2022 üçüncü çeyrekte aynı yöntemle yaptığım hesaplamaya göre BİST- 100’ün fiyat/kazanç oranı 6.30 çarpan seviyelerine geriledi.
    Aradan geçen 7 ayda BİST-100 endeksi TL bazlı yüzde 82 değer kazanmış olmasına rağmen değerleme rasyoları bazında yüzde 21 daha ucuz. Bu da demek oluyor ki BİST-100 endeksinin, henüz rallinin hızlanmadığı 2022 Nisan ayının seviyesine bile gelebilmesi için en azından 5 bin 496 puan seviyesine kadar gelmesi gerekiyor."

YTD
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Nasıl bir ralli ise msci fwd fk 4den ola ola 4.6 oldu .d 3 kasım verisi bu, bilançolar geldikçe 4lere çekiyor , Sasayı endekse alırlarsa rakamlarda işler değişir
    Ytd

7. Hudut namustur bize böyle öğrettiler.
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ivedi cvp için teşekkürler.

yalnız ben soru şu sebeple havada kaldı aziz dostum.

bir kişi 15 senedir viopda kazanan var mı diye sormuş.

bende viopda geriye dönük kendi extresinni göre var mı diye sormuştum.

amacım son 15 yılki kar zararımı hesaplamakdı.(ben denedim son 1 yılı görebiliyorum sadece)
    o yüzden sormuştum.cevap için tşkler dostum yinede.düşünmen ve zahnet etmen yeterli binyaşayasın dostum.

not:daha önce merakdan bende geriye dönük kendi performansımı merak etmişdim.
    kendi tarihsel performansımı ispatlayabilmek önemlidir benim için.
    ispatlayamayacaksam zaten boşuna komisyon ödüyorum demekdir işlemi anında keserim.
    Bu sorunun cevabına ulaşmak mümkün değil ama!
    küçük ve orta ölçekli yatırımcılardan sürekli işlem yapıp da kazanan olduğunu düşünmüyorum, trend yakalayıp direnen kazanmıştır ama mutlaka terste kalıp inatlaşarak kazandığını gün gelir vermiştir, az kazanıp çok kaybediyoruz hep, trend yakalayıp da vefat eden yatırımcı pozisyonlarının kazandığını duyuyoruz sadece

Sayfa 509/1019 İlkİlk ... 94094594995075085095105115195596091009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •