Sayfa 510/1019 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vobdan zengin olan görmedim(belki vardır).Vob çok uygun şartlarda ,makul kaldıraçla harçlık verir.Yoksa zengin etmez.

Hele short olanın sonu hüsrandır.

VOB YAPMAYIN(dilimize pelesenk oldu).Batarsınız,asla başaramazsınız,aklını alırlar vs...

HUZUR BIRAKMAZ,gece millet başka işlerle uğraşırken siz futurelere bakarsınız.

bence 2 yöntem var;

---Belli noktalarda,3-5 farklı sektörden 10 hisse al ve bekle..işte HUZURLU ZENGİNLİĞİN ANAHTARI.

---Bu arada,CAUTİONARY YÖNTEMİNİ İNCELEDİM..KENDİMCE GEÇMİŞE DÖNÜK testlerini yaptım...sıkıntısız ve güzel kazanç yöntemiymiş.Strest yok.uzun vade iyi getiriler oldu.
    Teknik, temel ve viop bilen tecrübeli arkadaşların yöntemime ilişkin görüşleri çok değerli. Bence, ve uygulama sonucu pratikte gördüğüm gayet net bir bist üstü getiri fırsatı var. Yani BİST endeksten daha az risk alıp, yıllık bileşik olarak %10-20 daha iyi getiri fırsatı var. Bu yöntem orta vadede erken emekli, uzun vadede zengin eder. Benim gördüğüm bu.

Benzer bşf değerlendirmeyi yemekçi abi den de bekliyorum
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurtun sesi çıkmıyor sasaniler zorla bağış almak için öpüyorlar sanki
    Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin

https://www.youtube.com/shorts/GDdiU0LoSW0
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sel abiyle cuma günü en tepeden şort açmadık diye üzüldüydük, borsada fırsatlar hiç bitmiyor diye boşuna dememişler
    fırsat ayağımıza geldi,
    Bağışımızı yapalım,
    5082 den benden bi dene dayucuğum, yaz karakablı deftere
    ah dayucum babka dayuyu heç dinlemıon...bali nu dinlemıon beni dinle..şort açma buralardan ..hic olmassa 5130 felan görsün ordan kv bende bi kaç puan için açarım..ama 5200üstünü görmeden kalıcı düşmez gibin namıssız...

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bu sorunun cevabına ulaşmak mümkün değil ama!
    küçük ve orta ölçekli yatırımcılardan sürekli işlem yapıp da kazanan olduğunu düşünmüyorum, trend yakalayıp direnen kazanmıştır ama mutlaka terste kalıp inatlaşarak kazandığını gün gelir vermiştir, az kazanıp çok kaybediyoruz hep, trend yakalayıp da vefat eden yatırımcı pozisyonlarının kazandığını duyuyoruz sadece

sürekli işlem yapıyorum sabah akşam.(süreklilik derken misal bu sene 600 kazandım bir soraki sene 400 kaybedersem 24 ay 600-400 =200 olarak düşünürseniz süreklidir mi ?
    yoksa abi sen 12 ayda 600 kazandın sonra gittin 12 ayda 400 kaybettin midir?? bakış açısnızı bilmem lazım.

not:extre özetimi atarım bir kereye mahsus alıntı yapmazsanız.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Niye açmıycakmışım, bal gibide açarım, cuma günü 40 taleden asels aldık, kar ı kitlememiz lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin

https://www.youtube.com/shorts/GDdiU0LoSW0
    yüzde altıyı görünce keyfin yerine gelmiş bozkurt. sen yine de küçük enişteye dokanma
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dostlar saolsun abi, aynı durum bende de oldu malesef dün sattığımız aselsleri 40 taleden yerine koyduk, yabcak bişii yok, sağlık olsun
    Cuma günkü mesaj
    Sağlık olsun
    Hamdım Piştim Yandım

8. Kilit tavan benim sayabildiğim 11..
    Yüzde 5 üzeri eksi ise 2-3 tane..

Tam gaz yukarı devam yani..

Sayfa 510/1019 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız