Patlama sonrasý baþka bir video daha gördüm, 7-8 kiþi yerde yatýyordu, ambulans geldiði bir zaman, ama yayýn yasaðý getirecek kadar varmýþ. Bence yayýn yasaðý doðru bir karar.
Patlama sonrasý baþka bir video daha gördüm, 7-8 kiþi yerde yatýyordu, ambulans geldiði bir zaman, ama yayýn yasaðý getirecek kadar varmýþ. Bence yayýn yasaðý doðru bir karar.
Çýkýn partizanlýktan ve bir þekilde bu ülke üzerinden oynanan oyunlarýn ne denli derin olduðunu görün. Burada dýþ güç etkisinin sorgusunu yapmak dahi cehalettir, aymazlýktýr, garabettir.. Arkadaþým senin mantýðýn nasýl iþliyor ki Türkiye nin güneydoðusunu koparmak için Amerika destekli Suriye yi mesken tutmuþ o terör beslemelerinin uzantýlarýný es geçiyorsunuz. Gerçekten senin aklýn bu kadar basit mi görüyor bu iþleri. Sen hiç bu terör kuklalarý ile mücadelede þehit olan insanlarýn ahýný hissedebiliyor musun?.
Ayýptýr bu konularý siyasete alet etmeyin. Bu sorun hepimizin sorunu ve hiç de senin düþündüðün gibi deðil gerekirse sana belgeleri ile de ispat ederim. Aklýmýzý baþýmýza toplayalým..!!!!!
karakemal sýkýyo yine
![]()
Çiçek için caddede tutulan betonlar bazý insanlar Ýçin koruma bariyeri olmuþ, ama yerde yatanlarda caddenin ortasý, en sað kaldýrým ve en sol kaldýrým var. 15-20 metre civarý bir dairesel alan etkilenmiþ görünüyor. Birinci derece de etkilenme anlamýnda.
Keske oyle yapsa da alim firsati versesanki ilk defa mi oluyo turkiyede bomba. Zaten yol gecen hanina donmus ulke.. borsayi falan etkilemez bunlar.SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jiyan tosun adýnda pkk lý bir avukat olduðu söyleniyor. Saldýrganýn.
Bugün bunu yapma kardeþim. Ben KaraKemal in avukatý filan deðilim. Bu iþlere sýkýyo filan demeyin. Bir an meselesi kývýlcým bu iþte. Sükunet telkin edelim. Ýstanbul un birçok mahallesinde gençler toplanmaya baþlatýldý bir þekilde. Þaka gibi gelmesin. Bunlar çok ciddi ve organize iþler.. Durumu anlamaya çalýþalým yapýcý bir þekilde aklý selim ile yaklaþalým.. Bu adi bir mesele deðil.. Buna emin olabilirsiniz.....!!!!!!!!!!!!
5 milyon suriyeli, ilave Afgan ve Afrikalý...
Asýl sorumlular varken...
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri