Sayfa 533/1019 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop XLV

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    şimdi baktım 5,32 kesior abim...para kazanıorsan üçe beşe bakma derim...
    global menkul bana on binde 1 diyor ama benden on binde 1,6 ya yakın komisyon alıyor.....

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    global menkul bana on binde 1 diyor ama benden on binde 1,6 ya yakın komisyon alıyor.....
    Borsa payı ile birlikte o şekilde olur. Endeks30 kontratları ayrıca daha yüksek pay lardan kesinti olarak..

3. Kapanış bi tarafa sert olacak emme hangi tarafa
    sasa hektaş yıkılırsa
    zaten aşağı duran piyasa çöker

4. bazı aracı kurumlar viop hisse için ayrı, viop endeks için ayrı teminat oranı kesiyor bildiğim bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Yatırım Finansman ve Bofa sert satışta. Büyük ihtimalle short yönünde gibi gözüküyor. Akşama doğru daha da sertleşirse o zaman sağlam bir düzeltme görülür.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!!!!

6. bu yeni halka arz olan şirkete gelen talep miktarı aslında tüm borsaya insanların ne kadar talepkar olduklarını da gösteriyor. piyasa bir ara o parayı çarpar ama ne zaman? bugün herkesin eli tetikte sanırım.

Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Borsa payı ile birlikte o şekilde olur. Endeks30 kontratları ayrıca daha yüksek pay lardan kesinti olarak..
    Global ile görüştüm onbinde bir bunun yanın da borsa payı,bms ile birlikte 8 tl oluyor kontrat....benim merak ettiğim diğer aracı kurumlar bunu alıyor mu....

8. hepsi alır kaçış yok bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 533/1019 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •