Sayfa 25/151 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Euusd de saatlik asansör bar işi çıktı başımıza şimdi. Belli bir alan dahilinde in çık konya misal 20-25 pips aralığında fiyatı sıkıştırıp dikdörtgen atmak asıl mevzu ise tersterede adam kesme maşallah pazartesi günü iyi zorluyorlar.Sepet kurda hiçbir sıkıntı yok euronun yukarı zorlamasından kaynaklı usdtry de baskı mevcut euusd yukarı işi biterse rahatız ama güzel zorluyorlar cuma günkü 1,1407-1,1423 ve tepe 1,1440 bölgesi artık elmas değerinde.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Belirttiğiniz gibi 1.144 yukarı kirmadigi sürece sorun yok. kirarsa zaten. 1.16, 1.17 ve 1.22 gündemde. Mayıs 2002 mi, Ekim 2001 mi, Ekim 1998 mi
    YTD

4. Gel euro gellll evladım gellllll canını acıtmıycaz evlat gellllllllll ston babana gellllllll o kadar analiz yaptım gittin sabah sabah yedin 15 dakikamı yordurma bana haybeye kafayı insafsız gellllllll
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. Euro %1 den fazla eksi yazsın bugün usdtry silkelesin dursun bakalım nereye kadar silkeleyecek euro bir %1 daha versin aşağı sonra bir %1 daha satarım 10 milyar doları ha bir 10 milyar daha bir 10 daha hahaahahah

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku

sepet kur taze supdem destek oluşumu ve back testi testimiz tutarsa artık 3,6866 hedef
    oboyu güzel yakalamışssınız . short devam 3.7 hedefiniz ne alemde üstat. sizinle ters olmak tedirgin ediyor biraz
    yatırım tavsiyesi değildir

Herkese günaydın, ben kalkana kadar öğlen olmuş )Dolar sakin , aşağı salmamış fazla.

TCMBnin bugün açtığı 1 milyar 250 milyon dolarlık 1 hafta vadeli TL depo karşılığı Döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 1 milyar 250 milyon dolar olurken, ihaleye 1 milyar 320 milyon dolarlık teklif geldi.

Sayfa 25/151 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •