Sayfa 642/1019 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop XLV

1. piyasanın bütün dengelerini boz sonra sıva işine gir o sıva tutmaz seçim bitene kadar her açılan yarığa böyle sıva yaparsın.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Hayırdır sindoma abi seni biraz gergin gördüm, sasa ları vermedin mi yoksa
    Hamdım Piştim Yandım

Çek ayağını...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hayırdır sindoma abi seni biraz gergin gördüm, sasa ları vermedin mi yoksa
    sasa da maliyet düşük benim bozkurt ben bu tahtayı 2017 2.60 dan beri taşıdım treda ettim.Çok gzel paralar kazandım 2-3 taban birşey yapmaz gerginlikten değil yazdıklarım komple piyasayı yöneten bademlere yazıyorum
    dün bankaları satan badem bofası bugun alıyor ne oldu ne değişti bu şekilde 3 milyonda - 4 milyonda yatırımcı gelse burayı kendi bekaları için kumarhaneye çeviriyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bence şuan bistte gayet başarılı bir operasyon yapılıyor, panikletmeden önce balonların havasını alıyorlar, günici trade için endekis şort açanlarada gram kazandırmıyorlar
    Benim sepette yamuldu
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sasa da maliyet düşük benim bozkurt ben bu tahtayı 2017 2.60 dan beri taşıdım treda ettim.Çok gzel paralar kazandım 2-3 taban birşey yapmaz gerginlikten değil yazdıklarım komple piyasayı yöneten bademlere yazıyorum
    dün bankaları satan badem bofası bugun alıyor ne oldu ne değişti bu şekilde 3 milyonda - 4 milyonda yatırımcı gelse burayı kendi bekaları için kumarhaneye çeviriyorlar.
    Her zaman öyleydi de, bunlar büyük oynuyorlar, tahta özelinde değil tüm endeks çapında hakimiyet kurmuşlar...

Ülkem adına üzücü...

Bugün kurmuşlar makineyi, belirli aralıkta tuttular, malda oldukları belli kağıtlarda da dün yaşanan arbedeyi yine denge haline döndürme işine giriştiler...

Devamında bunlardan çıkıp diğerlerine derken seçime kadar böyle gidecek herhalde...

Tam kontrollü borsa... Badem nereye isterse o tarafa ama ekseriyetle gökyüzüne...

SPOT, alıcı - satıcı tarafı biraz dengelendi, kapanışa BofA karar verir!

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT, bu BofA karşıya geçecek gibi duruyor,
    13.00 daki para girişi bozkurt şimdikide bunun üstünde
    sabahtan beri ne döndüğünü gördüğümüz için piyasaya yazdık.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 642/1019 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •