Sayfa 650/1019 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Viop XLV

refeeding (yeniden beslenme) sendromu; ikinci dünya savaşı sonrası, aylarca aç kalan savaş esirlerinin yeniden beslenmeye başlamalarından sonra aniden veya birkaç gün içinde ölmeleri akabinde keşfedildi.

Kısa zamanda çok para da her bünyeye iyi gelmeyebilir...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Finans: Bipolar bozukluğu
    Finans her daim hayatımızın içinde. Finansın bu etki alanları üzerine yapılan finansal analizler ve bunu yapan bir finansal uzman topluluğu var. Bu topluluk bir tarikat gibi oldukça örgütlü, benzer reflekslere sahip ve agresif bir grup. Geleceğe dair gerçeğin sınırlarını zorlayan hazır cevapları var. Dilleri kişisel gelişim uzmanlarına benzer şekilde rutine bağlanmış, bu anlamda birini dinlemek hepsini dinlemek gibi.

https://kisadalga.net/haber/detay/fi...ozuklugu_47184

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Bu haftaki Ali persembe nin YouTube izleyin. Bahsediyor. Ayrıca sonundaki fıkra tam bizlere hitap etmiş.
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    3 ay önce Yeni Warren Buffet mi? başlığı ile Fortune dergisi
    FTX kurucusu Sam Banjman'i başlığa taşıyor..
    30 yaşında serveti 26 milyar USD .. (batmadan önce)

11.Kasım FTX ABD'de iflas başvurusu yapıyor.
    Sam İşleri Berbat ettim. tweeti ile son noktayı koyuyor..

Halen ödenmemiş 8 milyar USD meblağ varmış..

Acayip bir dünya .. rakamlar akıl almaz boyutlarda.Vatandaşta bir o kadar çılgın..

Tamahkâr ile sahtekar iyi anlaşırmış..derler ya
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu haftaki Ali persembe nin YouTube izleyin. Bahsediyor. Ayrıca sonundaki fıkra tam bizlere hitap etmiş.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hakikaten videoları çok ama çok iyi kesinlikle izlenmesi gerekiyor ayrıca kitapları da iyidir. Bizim yatırımcılar nerde yanar döner dangalak karaktersiz bir halttan anlamayan herif var onları takip ediyor piyasanın %90ı böyle gerçi iyileri bulmak zor.
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    eee ne demiş Cüneyd-i Bağdadi kuddise sırruhu Hazretleri ; '' Ben ihlası bir berberden öğrendim. ''

eee biz boşuna mı berber formasyonu var deyu durduk geçenlerde burada babayiğit ?
    kuddise sırruhu ne demek..?..ne kadar da seviyoruz insanları olduğundan fazla büyütmeyi.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ulen o degil de memedabi geldi ertesi gün borsayı gocertti yine. Bu kadar tesadüf olamaz.
    Halen memedin palanın ta kendisi olduğunu öğrenememişsiniz deli derviş gibi davranarak piyasalara yön vereceği zamanları gösteriyor.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yılbaşında eyt çıkacak üstüne asgarî ücrete zam gelecek bunu işveren maliyete yansıtacak. Hatta önümüzdeki ay şirketler eyt lileri işten çıkarmazsa %50 daha fazla kıdem tazminatı öder.
    Merak etme. Bu Turk sirketlerin %50 daha reel buyumesine bahane olacak. Maliyet bir birim artiyorsa bizim sirketler buna iki birim zamla karsilik verecekler.

Dunya da kapitalizmin ve liberal ekonomi kurallarinin en acimasizca uygulandigi ulkelerden biride Turkiye dir. sirketler istedigi miktarda zam yapabilirler...,kimse hesap soramaz. En cok komik denebilecek miktarda bir ceza keserler.
    Avrupa da sirketler %30-40 artan uretim maliyetlerine %10 fiyat artisini yansitmaya bile buyuk cezalar yiyeriz diye elleri titreyerek korkarak vede utanarak yapiyorlar.

Bati da kriz donemlerinde sirketlerin kari duser yada zarar ederler. Kuculurler. Bizde ise sirketler en iyi kar ve buyume donemlerini kriz ortaminde elde ederler.

Bu duruma iktidara gelen her hukumet goz yummustur... Cunku bu goz yummanin arkasinda kucumsenmeyecek onemli bazi gerekceleri vardir.
    sirketler kar ettikce ve buyudukce daha cok istihdam yaratirlar ve sermayeleri arttikca daha cok yatirim yaparlar. Buda buyumeyi surdurmenin yegane sartlarindan biridir.

Su anda Batili ulkelerde cereyan ettigi gibi sirketler zarar ettikce sermayeleri erir, kuculurler. isten cikarmalar baslar ve yatirim yapmayi durdururlar. .

Ortada vahsi Turk tipi kapitalist bir serbest piyasa birde Bati tipi kapitalist bir serbest piyasa modeli var.

ikisi arasinda dogru modeli secmek tam bir ekonomi tez konusudur. Belkide en ideal modeli iki modelin sentezidir.
    Son düzenleme : abartin; 19-11-2022 saat: 22:16.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Viop teminatina faiz mi geliyor?
    %? Faiz ve %? Stopaj kesiyorlar?

Hangi aracı kurum?
    Cevabiniza şimdiden teşekkürler.
    viop ve nemalandırma

https://www.takasbank.com.tr/documen...011e8642e7.pdf

saygılar.

not: size özelden mesaj atarken "mesaj yolla" yerine yanlışlıkla "ret listesine ekle " basmış olabilirim aziz dostum.

tombul parmak muhabbeti oldu özelden mesaj atamadım. yada bir sebepden dolayı özel mesaj atamadım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 650/1019 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •