Sayfa 1041/1195 ÝlkÝlk ... 41541941991103110391040104110421043105110911141 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 8,321 - 8,328 arasý.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Dec 2017
    Ýkamet
    Ýzmir
    Gönderi
    3,166
     Alýntý Originally Posted by kubilayhan23 Yazýyý Oku
    Hektaþ’ýn faturasýný yine vatandaþ ödeyecek! Yatýrým Fonlarý 3 günde yüzde 30 zarar etti!

SASA ve Hektaþ hisse senetlerindeki tabanlar en çok yatýrým fonlarýný zarar ettirdi. Oyak'ýn Hektaþ'daki 30 milyon lotluk büyük satýþýný yatýrým fonlarýnýn aldýðý ortaya çýktý.

https://www.paramedya.com.tr/devami/...30-zarar-etti/
    Þaka mý bu ya !!!
    Yatýrým fonlarýný geçtim. (ben aynen böyle düþünmüþtüm, yatýrým fonlarýna veya varlýk fonuna kakalayacaklar mý acaba diye sormuþtum)
    Citibank yabancý 2 milyon lot almýþ. (bunlar yabancý falan olmaz. dümenden yabancý)

Biz sýradan vatandaþlar olarak, balonu görüyorsak, bu fonlar, hayli hayli görür.
    O zaman kesinlikle dolandýrýcýlýk söz konusu.

Sasa ve Hektaþ'ýn piyasa deðeri, Tüpraþ, Ford, Akbank, Sabancý, Ýþ bankasý gibi kurumlarý geçebilir mi ?

Cirosu (karý deðil) 100 milyon $ olmayan, piyasa deðeri milyar $'ý geçen þirket kaynýyor.

Alýntý Originally Posted by izmut Yazýyý Oku
    Þaka mý bu ya !!!
    Yatýrým fonlarýný geçtim. (ben aynen böyle düþünmüþtüm, yatýrým fonlarýna veya varlýk fonuna kakalayacaklar mý acaba diye sormuþtum)
    Citibank yabancý 2 milyon lot almýþ. (bunlar yabancý falan olmaz. dümenden yabancý)

Biz sýradan vatandaþlar olarak, balonu görüyorsak, bu fonlar, hayli hayli görür.
    O zaman kesinlikle dolandýrýcýlýk söz konusu.

Sasa ve Hektaþ'ýn piyasa deðeri, Tüpraþ, Ford, Akbank, Sabancý, Ýþ bankasý gibi kurumlarý geçebilir mi ?
    Yabancý fon varya yada endeks neydi adý MSCI

Geliþen piyasalar diye orayada almýþlardý.Kontrolmadik de var orada.YTD.Hektaþ çýkarýlmýþ.

Bu kadar artan hisselere orada dalmýþ.

Bunlar momentum peþindemi koþuyorlar yoksa adrenalin mi peþindeler anlamak mümkün deðil.

https://www.bloomberght.com/sasa-msc...alindi-2319035
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
    YERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yarýndan geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,16 TL civarýnda fiyat indirimi bekleniyor.

Motorin grubunda ise fiyat deðiþikliði beklenmiyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sen onu býrakda

Ben borsaya girdiklerinden haberim olmayan arkadaþým dün aradý hatýrdan sonra borsaya daldý hemen.

Hektaþ ý hanýmý ile almýþlar.

Durum hakkýnda konuþtuk.

Ýnandýrmak yada kararýn vaz geçirmek imkansýz teknik ve temel veriler diyom yok böyle iyiyiymiþ niye alýnmasýnmýþ.

Uzunda ne tutulur dedi ben aðýr vasýtamý yazdým o bana hektaþ al bak der.

Roket olsun uzayýda delip geçsin almam ne zaman alýrým biliyonmu 3 TL ye gelirse dedim.

Bana destek at demeye aramýþ anladýðým kadar.

Benim bok ne kadarki oradaki aðalarýn bokunu yensin yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
    YERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    https://www.google.com/amp/s/www.yur...u-h213344.html

https://www.google.com/amp/s/m.sabah...abilseydim/amp

Defne ve ecevet daha kimler kimler
    Bu dünyada hýnç aldýn mý rahatladýn mý sýra öteki tarafta senden hýnç alacaklarda
    Turkiye'nin yasadigi butun problemleri Kibris harekatina baglamis (baglamis da degil, ustu ortulu suclu gostermis aslinda). Pek okunulacak birisi degilmis, vaktimi harcamasaydin bari.

Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Beni eleþtirenler aðlaya,aðlaya kazanýyorsun diyorlar !!!,bu devirde aðlamayana meme yoktur
    Elestirmedim. Sakasina yaziyorum, espri yapiyorum. Ben orda kendime de dedim onu. Sen de hic gulmuyorsun yani, ben ne yapayim artik.

7. tek boynuzlu atlar yatýrýmcýlarý! sýrtlayacak...

Memento mori

Muahahahaha. Cok iyiymis gokkuasagi.

yukselc rumuzlu arkadastan alintidir.

Sayfa 1041/1195 ÝlkÝlk ... 41541941991103110391040104110421043105110911141 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •