gayet iyi hatırlıyoruz.. thy o fiyatlarda iken, ben hisse fiyatlarının gerçek olamayacak kadar ucuz olduğunu falan yazıyordum, başka biri vardı -hisse alınmamasını gerektiğini enflasyon olduğunu dolar kurunun sürekli yukarı gittiğini/gideceğini, özellikle kamu hisselerinden thy falan kesinlikle uzak durulması gerektiğini yazar dururdu, başka birisi falanca hissenin yüzde 8 gittiğini falan yazarken, o birisi hemen enflasyon/dolar hesabını yapıp reel olarak para kazanılmadığını- kazanılamayacağını iddia eden cevabı yapıştırırdı hemen..
kimdi o aklımdan çıkmış, sen hatırlayabildin mi akçay ?
Kavga etmeyin, hele birbirinizi hiç ifşa etmeyin
Borsa denüşük bi yer. Burda her gün para dağıtıyorlar diyin geçin, keyfinize bakın.
O gün öyle dersin yarın farklı dersin, borsacının halinden bir borsacı anlar![]()
Hamdım Piştim Yandım
burası viop topiği her ay vade yenilenir...
hisselerde her ay kartlar yeniden dağıtılır...
hisselerde her ay vadeler yeniden açılır...
hisselerde her ay paralar cebe konup yoluna bakılır...
14 ay önceki söylemden nemamı çıkarmaya çalışıyorsun...
bir dönem söyledim çok iyi para kazandım...
sonra defalarca ekgyo aldıgımı yazdım burayada koydum onları niye söylemiyorsun...
eğer hisse bazlı spot konsuyorsan viop topiğinde işin ne...
bak 7 gün sonra kasımda kapanıyor biliyor musun?
16 ay önce şunu demişin bunu demişin...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen ay ekgyo 4 liranin altına düşünce yeni bi nick alıp koşa koşa gelen biri bana sataştı, düşecek korkusuyla sanırım.
korkma dedim düşmez mallar bende iken dedim, herif üç gün kafamı ütüledi. sonra bırakıp gitti
Aklı sıra tepeyi bulduğunu sandı demek ki![]()
Hamdım Piştim Yandım
büyük bazı şirketlerin 9 aylık bilanço karları, son 5 yıl.. 2022 şirket karları dolar bazında son 5 yıl ortalamasının 3-4 kat üstünde-KK nın borsanın özünde söylediği şeyler mantıklı olsa da finansal okur yazarlığı olan kesim dışında karşılığı olmaz.
birazcık finansal okur yazarlığı olan biri bu ortamda hisse senedine yatırım yapmış olması gerektiğini bilir
![]()
Akcay hatırladın mı o nicki
sana da sataşmıştı o gün
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri