bedelli fantazisini anlamdım bu firma niye belli yapsın ? bedelli milyarda bir ihtimal , zorla adamlara bedelli yaptıracaksınız
borsa ile ilgili bilinen tek kelime bedelli mi ?
bedelli fantazisini anlamdım bu firma niye belli yapsın ? bedelli milyarda bir ihtimal , zorla adamlara bedelli yaptıracaksınız
borsa ile ilgili bilinen tek kelime bedelli mi ?
Hatta bu şikayet Cimer üzerinden yapılırsa daha ciddiye alınacaktır. Yüzlerce kişi aynı şilayeti yapar ise SPK kayıtsız kalamaz
Genelde bu tür şikayetlerde işlem yapmak için objektif bilgi belge aranır.
Bence bilgi ve belge olarak özellikle 8.03 ila 9.50 arasında yapılan işlemler gösterilebilir. Şirketin ısrarla fiyatı her gün düşürerek olağan günlük işlem hacminin çok ötesinde emirler girerek, piyasanın satışları karşılayamayacağını bilerek ısrarla piyasayı bozmuştur. Bunu şirket hakkında her türlü içsel bilgiye sahip ana ortak olarak yapması makul karşılamaz.
Yapılan işlemler hayatın doğal akışına aykırıdır.
Bu nedenle 15 ila 18 Kasım 2022 tarihlerinde yapılan işlemlerin invelenmesi gerekir.
Yazmaya üşenenler var ise benim yazdığım bu metni kopyalayıp yeniden düzenleyip SPK ya cimer üzerinden gönderebilir.
Ben 1 gün daha bekleyeceğim. Şirket aydınlatıcı açıklama yapmaz ve fiyat üzerinde bu baskı sürer ise cuma günü ilk vakit bulduğumda bu şikayeti yapacağım.
hisse 3,5-11,5 3 ayda yaptı
kimse şirket ve spekle hisse yükselmesi üzerine anlaşma yapıp girmedi
adamların diyeceği serbes piyasa biz iyi yönetiyoruz fiyatlamayı piyasa yapar
patron hisseyi borç ödemek için sattı vs
11,5 olsa dikkatimi çekmezdi şimdi aldım ama spekde alttan mal kaybediyor
şirkete ortak oluk fiyata değil ben mart ayında çok farklı yerde olacağımıza inanıyorum
bu satış bencede fiktif
patron şirketin değerini bizden çok daha iyi biliyor
bu fiyattan satması mantıksız en az bir ay çektirecek bu kesin
finansallar bozulmadığı sürece az-az ekleme yapmaya devam ederim
enerji kendini kurtardı biraz stok azaltırlarsa neredeyse borç kalmayacak
atıl durumdaki gayrimenkullerde bonus
Yanlış hatırlamıyorsam benzer bir durum egser de fiyat 4 liralardayken olmuştu, sonra fiyat 40 lira oldu.
Yer İmleri