Sayfa 734/1019 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Viop XLV

1. AKSA Akrilik,41.538 Usd kar almışım.
    Neden bunları paylaşıyorum?bu forumda yıllarca Viop hakkında yazdığım içindir.
    Borsada her daim para dağıtıyorlar,işte ıspatı,İnanmayan varsa kayıtları mevcuttur.
    ''VİOP çular ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ'' sloganı da bana aittir,bu slogan artık anonim olmuştur.

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Harunu şahsen tanımam ama şunu biliyorum. Twitter'da bir çok hesap birbiriyle bağlantılı gruptur. Ayrı ayrı gruplasmalar var.
    Harun dediğin Kahraman ise , borsadan zengin oldu , zengin oldu derken öyle böyle değil yani epey zengin oldu , şimdiye kadar 10 milyon lira üzerinde ceza aldı(paranın para olduğu zamanlar) ama ben bu cezaları ödediğine hala inanmam , uzlaşma sistemi falan var mı tam bilmiyorum SPK nın
    Kendisi eski Meclis Başkanı İsmail Kahramanın yeğenidir
    Küçük yatırımcı dostu gibi görünür ama asla değildir ,zamanında küçük yatırımcı üzerinden çok para kazandı , en iyi kankası son zamanlarda seri olarak para cezası alan ve bu aralar Tayland gezisine çıkan Kadir KOÇAKTIR (gezideyken 1 milyon lira ceza aldı ,
    öderiz baba dedi geçti , adam paraya doymuş)

3. Petkimde millete aldırıp mal çıkan biri vardi. Ceza da almıştı. O muydu tam hatırlayamadım şimdi?

ağa amma yazdın yaw. kaç yıllık hesaplar. o yıllar ev aldım. almasam şimdi kaç evim olurdu gerçekten bilmiyorum

1 yılda yaptığımı yazsam ufak bir roman denemesi olur. kimse de inanmaz o ayrı.

en son alkayı 40 civarı gömüp 30'dan erdemir aldım.

1 yılda tek satış alka. gerisi full alım.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Petkimde millete aldırıp mal çıkan biri vardi. Ceza da almıştı. O muydu tam hatırlayamadım şimdi?
    petkimdeki cezası , %5 olayı ,KAP a bildirmediği için aldı ,petkim gibi bir hisse de hacmin %5 ini geçiyor ama borsada herş
    eyi bilen vatandaş bunu bilmiyor ilginç değil mi?

6. UFUK Yatırım.(109.890 Usd kar almışım)

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=113&page=228

Borsa hayatımda en büyük kazancı Doğan Gazete de yapmıştım.(300.000 Usd kar almıştım)

https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post3268954

İlk borsaya ayırdığım miktar (20 yıl önce) 20 bin dolar cıvarı olduğunu sanıyorum.
    Borsada hiç 1 zaman para kazanma amacım olmadı,piyasalardan kopmamak sadece hobi ve zaman geçirmek için uğraşım oldu.

Şimdilik paylaşımlarım bunlar olsun,diğerlerin daha sonra paylaşırız.
    Tüm Borsa ile alakadar yatırımcılara önce sabır,sonrada şans dilerim.
    Viop tan sakının...(Hedge dışında uğraşmayın)

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Harun dediğin Kahraman ise , borsadan zengin oldu , zengin oldu derken öyle böyle değil yani epey zengin oldu , şimdiye kadar 10 milyon lira üzerinde ceza aldı(paranın para olduğu zamanlar) ama ben bu cezaları ödediğine hala inanmam , uzlaşma sistemi falan var mı tam bilmiyorum SPK nın
    Kendisi eski Meclis Başkanı İsmail Kahramanın yeğenidir
    Küçük yatırımcı dostu gibi görünür ama asla değildir ,zamanında küçük yatırımcı üzerinden çok para kazandı , en iyi kankası son zamanlarda seri olarak para cezası alan ve bu aralar Tayland gezisine çıkan Kadir KOÇAKTIR (gezideyken 1 milyon lira ceza aldı ,
    öderiz baba dedi geçti , adam paraya doymuş)
    bunları söylerken , bazı konularda da hakkını verelim , SASA yı ilk dillendirenlerin başında gelir ki , fiyat o zamanlar 1.50 civarıydı (hayatımda hiç sasa hissesi almadım ) bir diğeri Alarko hissesiydi sanırım 2.20 civarıydı dillendirdiğin de , peşine takılmıştım 2.80 falan satmıştım ama hepsi bu kadar diğer hisselerde peşine düşenler kaybetti genelde çünkü günlük bir aracı kurum kadar hacim yapan birisinin peşine düşerek para kazanamazsın aksine kaybedersin

Bu aralar sadece endeks tahmini yapıyor bu arkadaş , borsa dışında bir iş edinmek için yarış atlarına ilgi duyup , çok pahalı atlar aldı dünyanın en meşhur yarışçılarını getirtti , ama başarılı değil şu ana kadar

NOT: KARŞILIKLI ÇIKAR HARİCİ FİNANS DÜNYASINDA KİMSE KİMSENİN DOSTU DEĞİLDİR ,bunu da belirtmeden geçemeyeceğim
    kısaca borsa da küçük yatırımcı dostu falan yok olamaz da ...
    dikkat edin küçük yatırımcı biraz para kazansın , kuşlu sitede çok takipçili borsa üstatları(!) anında eğitime başlarlar
    hele bir keltoş var ki , internet üzerinden toplam 12 saate ,5700 tl istiyor ve işin garibi talepte epey var ve eğitim dediği şey yemin ediyorum fayda yerine zarar verecek şeyler
    devletin hiç bir kurumu bu tiplere ne yapıyorsun sen lan demiyor , asıl buna şaşırıyorum
    Alan -satan memnun diye bakıyor sanırım
    Son düzenleme : Germiyan; 23-11-2022 saat: 22:07.

8. Bende Bozkurt un yırtık şortu ve picamayı paylaşayım diyecem ama palaya söz verdim. Pala bunu yaparsan bozkurt kardeşim incinir dedi. Pala Bozkurtu ancak ben incitirim dedi. Aradaki samimiyete bak.

Sayfa 734/1019 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •