GLDTR
GMSTR ne zaman baksam hep yukarıdadır
USDTR/DJİST in de iğnesi boldur.
GLDTR
GMSTR ne zaman baksam hep yukarıdadır
USDTR/DJİST in de iğnesi boldur.
Memento mori
Garanti ve sabit gelir isteyenler için kurallar böyle.
Emeklilik fonu olmayanlar için Bist var;
Mesela Sasa-Hektas adlı altcoinler her gün %10 veriyor
*$ enflasyonu bence çok sürmeyecek, kaldı ki bu gerçekle yarışacak yatırım aracı Türkiye'de yoktur. ABD borsasında takılırım diyenleri bilemem.
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
kurumlardaki arz talebe göre çok az değişkenlik gösterebilir ,bende bu gün takip ettim borsadaki Altıns1 ve QNB altın fonlarını arada az bir fark vardı ve yarın kapanır sanırım bu fark altıns1 için tüm aracı kurumlardan yeni ve tam oturmadığı için işlem yapılamıyor , , eğer dediğin gibi arada uçurumlar varsa istediğin yerden alıp satabilirsin
Brezilya'da vakalar arttı, zorunluluk geldi: Havalimanları ve uçaklarda maske takılacak
Birgün Gazetesi
-----
Yine mi başa sarıyoruz covidinin de ....
egzantrik işler çıkmazsa yavaşlıyor gibi..
bugün için 70 bin vergi istisnasını dert eden guruba 10+ senelik satarlarsa...
buna da az şey yapmak denir..sen yeme dur ben hallederim.
hem neden yok olsun..
mis gibi yerli bankaların ın eurobondları var.. alt limit var, ama var yağni.
yatırımcı sınıflandırılması baştan yapılsa/düzenlense..
araç erişimi portfoy boyuyla/hesap aktivite süresiyle ilişkilendirilse
fıstık gibi olacak..
Memento mori
Hamdım Piştim Yandım
Günün moda hisselerine 11-16 yıl önce elim değmiş,kendi kara listeme almışım,şimdi gençler peşindeler.
Öncelikle yatırımcı hisseyi alırken ben bu hisseyi ne kadar zamanda kime kaç paradan satarım sorusuna yanıt bulmalılar.
Uzun vade temettü için alınan uygun fiyatlı hisseler,her zaman kolay ve iyi paraya satılırlar.(bence)
YTD
sasayı 30 lu kuruşlardan 60 lı kuruşlardan milyon milyon alıp satardık...
Yer İmleri