Sayfa 130/180 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum bu yol sabır yoludur...sabrınız varsa bence kalın..yoksa bence başından tekrardan düşünün...
    çorba varsa bizde varız keko ustaaaa ;)

2.  Alıntı Originally Posted by raprap29 Yazıyı Oku
    çorba varsa bizde varız keko ustaaaa ;)
    sabırlı olup yerinde oturabilirsen ?? sana çorba da verilecek yanına kebap da...yeter ki oturmayı bil dostum...bak ben 3-4 aydır oturmayı biliyorum bu süreçte %150 kazandım... bu lokantanın sahibi çok mert...delikanlı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sabırlı olup yerinde oturabilirsen ?? sana çorba da verilecek yanına kebap da...yeter ki oturmayı bil dostum...bak ben 3-4 aydır oturmayı biliyorum bu süreçte %150 kazandım... bu lokantanın sahibi çok mert...delikanlı...
    O zaman tatlı da yeriz ;) TATLIYI çokkk severim ;)

4.  Alıntı Originally Posted by raprap29 Yazıyı Oku
    O zaman tatlı da yeriz ;) TATLIYI çokkk severim ;)
    o tatlıyı patron veriyor zaten...müesesenin hediyesidir o....

şu anda enerjilerin engamesinden çok da göze gelmedi henüz teknosa...ama yılbaşından sonra şahsen ben de ciddi primler bekliyorum teknosadan...çünkü yılbaşından sonra e ticaret kanunları devreye girecek..büyükler küçülmek zorunda kalacak...küçükler ise büyüyecek...teknosa gibi küçüklerin ciro ve karları çok artacak..sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o tatlıyı patron veriyor zaten...müesesenin hediyesidir o....

şu anda enerjilerin engamesinden çok da göze gelmedi henüz teknosa...ama yılbaşından sonra şahsen ben de ciddi primler bekliyorum teknosadan...çünkü yılbaşından sonra e ticaret kanunları devreye girecek..büyükler küçülmek zorunda kalacak...küçükler ise büyüyecek...teknosa gibi küçüklerin ciro ve karları çok artacak..sabır sabır sabır...
    benim dikkatimi çeken ise ürün gamını artırması. teknolojiden kamp malzemesıne beyaz eşyadan kük ev aletlerine bir çok ürün satışı var. eskiden çok daha sığdı. ha bide güneş enerjisi tarafı var.

eskiden sasa500 vardı baska firmalardan. bi ara yazdıgını gördüm ne yaptı şimdi bilmiyorum. ona da selam olsun. hakkı çoktur bizde.

6. Kim kızdırdı Dunkof robotun,usul usul alıyordu her kademeden

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Su akar yatağını bulur...
    Yazdıklarım beni bağlar, asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

7. Maşallah, çok güzel bir trendimiz var usul usul çaktırmadan gidiyoruz. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer

8. kordsa ile iklimsa üzerinde birsey olmalı. kordsa neden anlaştı ki o japonlarla

Sayfa 130/180 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •