Alýntý Originally Posted by decamercion Yazýyý Oku
Fiyat þu olacak demek geleceði biliyor olmak demektir. Buda mümkün deðil ancak grafiðini açýp bi bakarsanýz fiyatýn zaman dilimlerini aþaðý yukarý görebilirsiniz. Tüyo ile iþim olmaz. tüyo size geldiðinde iþ iþten geçmiþtir. Bakýn 80 kuruþta yazmýþým ben onu %20 den fazla gitmiþ. Ve düþe kalka bu daha baþlangýç Olaðan dýþý þeyler olmazsa
Söylediklerine kýsmen katýlýyorum ancak herkes ihlas konuþacak demek çok iddialý bir cümle olmuyor mu?
Ne oldu da herkes ihlas konuþacak, fiyat en az 10 kat artacak mý yani, bunun için sebep ne, yeni bir ihale mi alýyor, yabancýlara mý satýlacak, karý mý patlayacak, mücoit Amerika'dan yurda mý dönecek ya da ne bileyim kayyum mu atanacak. Gördüðün gibi yýllardýr hep böyle, hep ...cek, ...cak.
Ha 1.05 oldu %20 gitti de ne oldu yani. Bak bakalým düne kadar bundan baþka borsada kuruþlu hisse var mýydý. Bütün hisseler özellikle son iki yýlda uzaya, bu tersine gitmedi mi. Buradaki yatýrýmcýlara sor bakalým kaç kiþi kar etmiþ, maliyetleri nerelerde? Gözü sürekli yatýrýmcýsýnýn cebinde olan bu hýrsýz holdingi herkesin konuþmasý için sebep ne açýkla biraz. Ya da benim aklýma gelen yoksa 1 Tl üstüne atýp yatýrýmcýsýna pamuk eller cebe mi diyecekler yine. Adý ihlas kendi iblis olan bu holdingden çok biþey beklemek bence hayalperestlikten baþka birþey deðil.. Hadi hayýrlýsý bakalým.