Savaşa gider gibi gidecek seçim günü bağzı
Seçmenler...Tek tek yoklama alınacak..
İTO, İSO seçimlerinde prova yapıldı....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Savaşa gider gibi gidecek seçim günü bağzı
Seçmenler...Tek tek yoklama alınacak..
İTO, İSO seçimlerinde prova yapıldı....
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Almazsan fiyatlar bu kadar artmaz patronların kar marjları ortada inşaattan otomotive gıdadan perakendeye herkes fazla fazla kazanıyor. Zaten borsada karlar ortada. Bu devirde kazanamayan esnaf işi bilmiyordur çünkü talep yüksek. Adam kredi ile kızına iPhone 13 alıyor. Emekli maaşı 5 bin. Daha da bir şey yazmayayım bu konuda.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6.220 TL ,kontratlar..
endeks vadeli kısa zamanda 600.000 olacak demektir..
malum durum talep enflasyonu değil, maliyet enflasyonu. üç kuruş maaşla neyi talep edeceksin. almanın hizmetçisi gelip 10 gün full konaklarken sen deponu dolduramıyorsun.
talep her zaman olur. maliyete maliyet katarsan fiyatlar uçar gider.
ayrıca tüm dünya uzaya giderken bir araba veya bir telefon lüks olmamalı.
audentes Fortuna iuvat
Enflasyon ortamında TL de kalınmaz...
Yaşadığımız şey.
Ne maliyet
Ne de talepti.
Daha fazlası TL den kaçış oprasyonuydu....
Herkes tuttuğunu aldı...
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
SPK yönetimi Sasaniler, Hektaşiler, Gesaniler, smartiler ve Kontralar gibi Geleceğin geleceğini satın alan bu tarikat hisselerinin astronomik değerlere kadar yükseltilmesine karşı epey duyarsız kaldı....Zamanında bu tahta sahipleri uyarılması gerekirdi...Bu hisselerde epey mağduriyet yaşanacak gibi görünüyor...Özellikle 1-2 yıl sonra buna şahit olacağız muhtemelen....
Bütün suçu küçük yatırımcıya yüklememek lazım...84 milyon vatandaşın hepsinin finans uzmanı olması zorunlu değildir....Halk 22 yıl aradan sonra Bistin kurumsal kimliğine güvenerek döviz ve altın gibi varlıkların bir kısmını bozup borsaya giriyor.......Otoriterler bu defa vatandaşı korumak için gerekli önlemleri alması lazım...Çakkallar tarafından yine tavuk gibi yolunmasına izin verilmemelidir.....Yoksa vatandaş tekrar dövize dönüp borsaya küser ve bir 20 yıl daha borsanın yüzüne bakamazlar......
Sasa da biri vardı
Her seviyeden sasa alırım diyordu
Alımlarını paylaşıyordu da
Sonra tabanlar başladı 1/2 tabandan sonra sasaya laf atanları saldırdı etti
Sonra tavan oldu malı kaptırana geçmiş olsun dedin
Tekrar düşmeye başlayınca elimdeki sasaların bir kısmını sattım çeşitli hisseleri böldüm dedi
Sasa başta olmak üzere 10 adet hisse var
Borsaya yeni giren herkes gelir gelmez bu hisseleri alıyor
Bu sıra çevremde de çok insan var bunları alır almaz yüzde 10/20 zarara girdim diyen
Bana soruyorlar 5 tl den almışlığım var diyorum
Yer İmleri