aralýk ayý gýda ve çimento ayý olur
yaz kýzým
![]()
aralýk ayý gýda ve çimento ayý olur
yaz kýzým
![]()
Mavi branda ile askerler kamufle oluyor..
Akýl fikir kanla yazýlýyor sonra
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Burada herkes bu ekonominin sonucunu az çok biliyor sadece sadece noktasal zamaný kestiremiyor %185 enflasyon varken parasýný ne yapmalý adam. Borsa da bilmiyorsa. Parasýný kkm yada mevduatta tutanlar en az %150 alým gücünü kaybediyorsa bunda suçlu vatandaþ deðil.
https://serbestiyet.com/haberler/kim...-verdi-111219/
Bu hareket bizim tüpte gaz kaçaðýna sebep oluyor...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Geçen ay fren balatasý diski için Frenciye gittim. Frenci fanatik akp li hayat pahalýlýðý tartýþýyoruz o iktidarý savunuyor vatan millet diyor ben suçlu diyorum bu arada genç bir delikanlý geldi evi kira asgari ücretli çalýþýyor. O da hayat pahalýlýðý vs yakýnýyor iþte dedim ayný kafamda biri geldi þimdi Frenciye vururuz. Delikanlý baþladý hayat pahalýlýðý sebebi dýþ güçler hain 6 li masa ve aç gözlü esnaf dedi. Adamlar onlarca TV gazetede her yerde nakýþ nakýþ iþliyor zekasý düþük ise anlatamazsýn. Sonuçta herkes kendi kararýný verecek bir kýsmý tedbirini alacak bedelini ödeyecek az yada çok.
Þuan ki durum bir bir kadýna zorla tecavüz ediliyor iþ mahkemeye gidiyor. Þahitler tecavüzün sebebi olarak kadýnýn güzelliði giyimi yaþý vücudu sebebiyle olduðunu söylüyor. Tecavüzcünün hiç suçu olmadýðýný masum olduðunu söylüyor.
Yer Ýmleri